In šele ko probaš ,se vsedeš v avto kot v dnevno sobo,.... vidiš šele hudobijo in potem ganjanje skozi ovinke in neverjetna lega! Skratka seka ja!jenna napisal/-a:HUDA je! Tale pa res že odkar sem jo prvič videla (ko sploh nism vedela,kaj je to za en avto) ... pa tut tko folk ki jim drgač Alfe niso všeč pravi,da ta pa res SEKA!

Hm..... sej se vsak dan šetam tam mimo Alfic na Dunajski in mogoče se me pa enkrat le usmilijo (da se bom lahko noter vsedla)Giorgio Armani napisal/-a:In šele ko probaš ,se vsedeš v avto kot v dnevno sobo,.... vidiš šele hudobijo in potem ganjanje skozi ovinke in neverjetna lega! Skratka seka ja!jenna napisal/-a:HUDA je! Tale pa res že odkar sem jo prvič videla (ko sploh nism vedela,kaj je to za en avto) ... pa tut tko folk ki jim drgač Alfe niso všeč pravi,da ta pa res SEKA!

Hja no,sej to sem mislila: sam kar vsakmu je pa tut ne dajo?!uLtRa napisal/-a:ful se je pa tezko not vsedt... gres tja pa recs d te zanima alfa gt pa bos poleg sedenja v njej dobila se kako testno voznjo.

Ja hihi ,pa še inteligenco ti stestirajo ane ...djsly napisal/-a:pogoji so:
- starost nad 25 let
- izpit najmanj 5 let
- barva las: vse razen blond
Potem dobiš avto, LOL.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost