Hehe nebom se sekiral brez skrbi Evo danes je prišel TribesMan in je še programsko uredil zadeve. Programsko mi je izklopil še EGR, vendar sva ugotovila da je zamašen, tako da sem v torek dogovorjen pri Alfa Strajnar, da mi ga očistijo in še fizično blindirajo. Po tem pa upam da bo vse OK.
Evo avto sem dobil včeraj od Strajnarja. Fizično mi je blindiral EGR ventil, pred tem mi ga je pa očistil. Avto sedaj malo lepše laufa in manj kadi. Danes se še 1x dobis s TribesMan da priklopi na računalnik, saj je nazadnje ugotovil da dobi avto 10% premalo zraka in me sedaj zanima če je to urejeno. To bo zaenkrat vse.
sedaj se pa obračam na vas za pomoč. Počasi se bom spravil nabaviti platišča 17col za mojo 159. Ker ima avto ogromne diske in čeljusti me zanima, če kdo od vas kaj prodaja oziroma ali bi te pasale?
100% ne gre, kot sem napisal ima očitno 1,9 ki ni TI. So pa imele 2009 in naprej spredaj brembo čeljusti, ki so manjše od TI pa tudi diski niso 330mm. Zaradi tega gre gor 16"
Zahvaljujem se vam vsem za odgovore. Zanima me ali ima še mogoče kdo drug kakšno idejo za platišča (oblika, design), ker te šprikle mi ravno ne potegnejo. Najlepša hvala