od prvega sem naročil in dela brez blema brez predelav
drugi naslov ga imam sam dela brez blema nobenih predelav kot od kitajca kjer je potrebna prevezava
lp maks
na prvem naslovu sem kupil soft in hardweare fiat Ecu scan cc 2 leti nazaj
dela brez blema
Če je avto novejši kot letnik 2000 potem rabiš novejšo verzijo VAG-COMa. S temi univerzalnimi kabli in programi vidiš kvečjemu kako napako na motorju vse ostalo pa je nedostopno...
Kabel imam samo ne posojam... lahko se pripelješ okoli z avtom pa ga priklopimo.
Alan napisal/-a:Mu paše moj vag com kkl? Jaz jih ne rabim.
a maš zraven teh VAG tudi kšn program, rabim za sestrično od punce da zbrišemo napako na airbagih ker smo menjali konektorje. imam Uniscan 3 program za vsa vozila ampak zadeva na žalost ne dela na win 7. tako da iščem nekoga ki ima zadevo za posodt. Alan s katerim programom si ti uporablal kable?
imam od delphia drugače univerzalca, ki je licenčno kupljena zadeva, ampak enostavno ne dela. skoz mi izpisuje napako da ni združljiv z mojim win 7, je pa program že delal na win 7 brez problema in je tudi za 64 bit win 7 narejen. ampak ker jst to danes potrebujem da od tasta bratu pogledam kaj je narobe z airbagi ker mu gori lučka in tudi po reseteranju na servisu ne ugasne sem se pač spomnu na elm kabl če obstaja varjanta.