Pred tednom dni sem tudi jaz menjal prednji levi kolesni ležaj. V trgovinah z avtodeli ga ni bilo moč dobiti, tudi naročiti ga niso mogli. Nazadnje sem ga kupil pri Stepančiču za 180 EUR, kjer je bil še najcenejši v primerjavi z ostalima dvema servisnima mrežema. Stanje na števcu pa je 178k (je mehanik rekel, da poškodba lahko zavisi tudi od sunka, npr. luknja v cesti ipd.).
Še eno vprašanje... Je kdo že slišal za firmo "S STARLINE"
Ker ni nikjer za dobit sprednjega ležaja, tegale pa bi lahko dobil naslednji teden iz Češke za prijazno ceno http://www.autokelly.cz Koda za v iskalnik. "LO 26582"
Kaj mislite a bi bil ležaj uporaben? Na internetu ne najdem nič o tem, zleda je na novo ali pa tolko "češko" da nič ni
za original sem pa včeraj dal 174€ v vojniku. je pa jamral, da je s temi ležaji ful problem, ker da kao čakajo 3 tedne, če ga naročijo, ker jih nikjer ni.
Hvala za info. bom poklical še v Vojnik... Na avto triglavu v mb in lj mi že cel mesec obljubljajo, da bo, pa potem rečejo ni še na zalogi...
Drugače za ležaj Starline sem jaz preračunal 110€ oziroma ni važno, ker bi ga dobil v SLO za 70€ naslednji teden. Samo ne vem ali se splača tegale vzet, potem bo pa avto čez tri mesece spet glasen kot helikopter V glavnem na internetu ne najdem nič glede ležaja ali firme...