En sam pravilen odgovor obstaja!!!B_U_R_I napisal/-a:Pa ne razumem kako takih ljudi nihče ne prijavi ...
sanja svinja o koruzi..alfasan napisal/-a:[ Prodajalci se bodo hitro odzvali in nehali manipulirati.
No lahko pa temu rečemo tudi zakonitost trga.

če ne misliši bankrotirat pol se je ogni. sm gledou in je u zelo bogem stanju! in ja če bi bla kj vredna ne bi bla 500Eur.ALFA Romeo 1910 napisal/-a:Pozna kdo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=862 ... ow=1&avto=

se bojim da zadeva ne bo vsak dan delala en mesec in jo bo prej pobral. Predn se bos hotu vozt bi blobpa zelo zelo priporocljivo narest servis.itd itd...moje mnenje,videl vozil in pustil tam kjer je se sedaj!ALFA Romeo 1910 napisal/-a:Ma kaj konkretno kr pošteno ne morem reč da me sam motor ne mika ampak za ta denar se da kaj dol pobrat moja je mehanično v zelo zelo dobrem stanju (od 5 ocena 4) kupljena od prvega lastnika (servisirana na 10kkm celo podvozje zamenjano, nima rje (je pa 1.6 =( ) sam kaj ko je v estetičnem smislu katastrofa izgleda da ljudje nimajo več otrok ampak kar prašiče v avtih vozijo pa še to se mi zdi da žalim prašiče
Saj zgolj informativno sprašujem ker za ta denar če vozi par mesecev bi blo super edino problem ker se na tak avto (motor) pomoje hitro navežeš.
Hvala

hvala sem prebralrogi napisal/-a:Tale GTV je bla od bibi156.... maš temo na forumu.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost