Od zunaj je ogromen, samo to še ne pomeni, da je tudi notri dovolj prostora!Lucc napisal/-a:Pomojem nebi smel met problemov. Jaz ko sem ga prvič videl v živo, sem bil kar malo presenečen kako velik je ta avto. Po slikah sem mislil, da je dosti manjši...![]()
EU konkurenca... pomojem pod 150k nebi noben naredu neki podobnega. Ta je okrog 100 oziroma še malo manj, če se ne motim. (ne da se mi zdej iskat po netu...)

zapelji se do top finisha v trzin. Tam vem da dobro naredijo.ARfan napisal/-a:Na 156ki bi imel za popravit nekaj "bušk" od parkinga. Lak nikjer ni počen, le pločevina je malo vdrta. Ali mi kdo priporoča, kakšnega kleparja iz Ljubljane ali okolice, ki zna to dobro popravit ("hladno" popravilo)? Mogoče Triglav avtoservis na Verovškovi?
pri temu tvojmu izračunu si pozabil na osnovna sredsta če si že šel v izračune:)alfasan napisal/-a:no moje mnenje pa je sledeče.
v enem dnevu zaslužit neto 80 € kot jih je zaslužil tvoj fušar nikakor ni malo.
Nobenih stroškov, nobenga davka, nobenga zavarovanja itd.
če bi moral upoštevati še to je bil njegov bruto zaslužek s stroški še enkrat višji torej cca. 160 €.
22 delovnih dni na mesec X 160 € bruto pa si zračunajte.
no takšen dohodek pa ni več tako slab, ali se motim.
je pa res, da ne menja vsak dan sklopke.
no menja pa olje, pa roke, pa filtre pa bremze pa isto lahko zasluži tolk.
Kdo na forumu zasluži v enem dnevu toliko ??? Redko kdo!!
imejte v glavi da je 80 € nekomu 15 - 20 % mesečnega prihodka.
upam, da nisem zašel.

Je fajn da imaš dvigalo ter nekaj orodja da lahko narediš tak poseg... Ne prileti z neba v tvojo garažo.alfasan napisal/-a:no moje mnenje pa je sledeče.
v enem dnevu zaslužit neto 80 € kot jih je zaslužil tvoj fušar nikakor ni malo.
Nobenih stroškov, nobenga davka, nobenga zavarovanja itd.
če bi moral upoštevati še to je bil njegov bruto zaslužek s stroški še enkrat višji torej cca. 160 €.
22 delovnih dni na mesec X 160 € bruto pa si zračunajte.
no takšen dohodek pa ni več tako slab, ali se motim.
je pa res, da ne menja vsak dan sklopke.
no menja pa olje, pa roke, pa filtre pa bremze pa isto lahko zasluži tolk.
Kdo na forumu zasluži v enem dnevu toliko ??? Redko kdo!!
imejte v glavi da je 80 € nekomu 15 - 20 % mesečnega prihodka.
upam, da nisem zašel.

Nič bati. Smo že navajenialfasan napisal/-a:upam, da nisem zašel.

se strinjam.skyblue napisal/-a:Se strinjam da je 10€ na fuš za enostavna dela normalen zaslužek, menjava sklopke na 159 ni v rangu menjave olja in filtra glede zahtevnosti.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta