Sam ter še dva kolega redno uporabljamo to olje in je po 10k km še vedno lepo tako mastno. Pač še vedno lepo maže, med tem ko je pri kolegu na selenii zaribala 5k km po servisu, pa je bilo olje precej vodeno. Od takrat naprej v vse naše avte točimo samo Agip sint 2000 10W40. Pa noben ne špara nekaj zlo avta.Biaggio napisal/-a:Da malo obnovim temo. Od zadnjega posta je minilo že kar nekaj časa, bella pa še kar dela...danes je bilo spet zamenjano olje in filtri (ja, sm že naredil skoraj 10k km od septembra) pa še za eno spremembo sem se odločil - namesto selenie, ki je bila po tej kilometrini že res bolj boga, sm not natočil agip sint 2000 10-40. mi je to olje priporočilo kar nekaj ljudi z alficami, bomo videli kaj bo. mnenja, izkušnje?

isto je bilo meni rečeno, ja. po 10k km je to olje še lepo mastno. poleg tega, da je sam tek mašine malenkost tišji, pa tudi porabi ga ne nič. no, sej men tud selenie ni kurilo nič, je pa bila po dobrih 9k km že kr fajn vodena...anzl napisal/-a: Sam ter še dva kolega redno uporabljamo to olje in je po 10k km še vedno lepo tako mastno. Pač še vedno lepo maže, med tem ko je pri kolegu na selenii zaribala 5k km po servisu, pa je bilo olje precej vodeno. Od takrat naprej v vse naše avte točimo samo Agip sint 2000 10W40. Pa noben ne špara nekaj zlo avta.
petrolovih pralnic se izogibam na velikoRicky napisal/-a:lepa.če si že bil v kobaridu bi jo lahko še v pralnici opral

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov