primerjat cene v tujini in pri nas je nonsens.
Zakaj?
Zato, ker tujci ne bodo hodili k nam po avte, mi pa tudi ne gor po tiste kao zelo ohranjene in z visoko ceno.
Žigec tvoja se v tujini 2 leti nazaj ni nikdar in nikoli prodala za 11.000 €, namreč oliko pe ti nisi dal zanjo. V tujini se je podala za največ 6000€ raje manj. no in zdaj bodi pameten kolk je oh in ploh dobra.
če želiš takšno za 11.000 € jo kar pojdi iskat in z davki ved te pride 15000 €
no a se še splača???
Žival hvala za komentar!
Se kar strinjam in ga sprejeme. V bistvu sva zelo podobnega mnenja le da sem pisal zelo objektivno in našemu trgu primerno.
Kritična masa ljudi, ki bi za 8 let staro alfo dala 8500 € je pri nas izjemno majhna. Namreč zakaj bi dal toliko za njo, če dobim za enako ceno 3 leta mlajšo.
ne mi govorit, da je redno vzdrževana. Če smo že ugotovili, da je to izjemno težko dokazati. Gre se samo za zaupanje.
In zakaj ljudje pri tebi kupujejo avte? Zato, ker ti zaupajo, kar pa je izjemno pohvalo in zardi tega te lahko tudi jaz cenim, če prav nisem pri tebi kupil avta.
In če bi ga kupoval in bi bil pripravljen dat malo več zanj bi se prav gotovo obrnil nate.
Cene pa nisem zbijal amapk sam navajal samo realne prodajne cene. In tudi BMWji se lahko prodajajo za 13500 € kot je ziga pisal, toda ealizirana cena je verjetno precej bliže 12000 ali celo 11000 kot 13000 €.
Fantje dajte se malo obrnit okrog sebe.
Saj je ja 200.000 ljudi brez dela v SLO 500.000 jih je na minimalcu in 250.000 penzionistov ima penzijo pod 500€
Torej s pretiravanjem: Lahko imaš srečo ali pa tudi ne.