Problem so razkalibrirani injektorji, in nič drugega...
Odvisno je pa od tega kako voziš. Injektorji lahko odstopajo samo pri počasni vožnji, ali pa samo pri vožnji "na hard". Lahko pa tudi oboje. In potem je od tega odvisno kako pa kam odstopa. Ampak ponavadi je problem v tem da je odstopanje pri majhnem vbrizgu. Pod polnim gasom je tisto odstopanje procentualno manjše. Zato laže več če voziš počasneje in manj če tiščiš.
Osveženaje nima veze tukaj. Motorni računalnik pošilja potovalnemu računalniku pulze, na vsakih 50 mikro litrov vbrizganega goriva en pulz. Body computer pa samo sešteva te pulze, pomnoži z 50 mikro litrov in deli s prevoženimi kilometri. To je vsa znanost. Neglede kako hitro ali počasno je osveževanje podatkov na zaslonu bo podatek o povprečni porabi točen, dokler so injektorji v dobrem stanju...
Pa ne mešat podatka o trenutni porabi s tistim za povprečno, se izračunavata vzporedno, in ne vplivata en na drugega.
Potemtakem bi morali BCji na novih avtih z recimo 10kkm biti točni, pa so že pri testih bili vedno minusi pri tej funkciji...
Tako da teoretično se strinjam, praktično gre pa pomojem le za šlamparijo pri dodelavi bombončkov.
Kako pa bc računa pri TB motorju?Jaz opažam,da pri zmerni vožnji bc laže za -0,2,pri priganjanju,oziroma hitrosti na ac nad 160,pa laže -0,6 in več.Pri prejšnji dizli,je bc vedno enako lagal
Zakaj potem večina laže približno enako, pa čisto vsi BC kažejo premalo, noben preveč?
Če bi bombončki bili dodelani, bi se to upoštevalo. Tudi pri kalibraciji injektorjev.
0.5 l/100km pri 6 je dobrih 8%. Ne bi rekel, da je četrt toliko razlike zaradi obrabe pri prvih par jurjih km, kaj šele pri tovarniški kalibraciji... Še če injektor razstaviš in sestaviš ne bi smelo priti do takega odstopanja.
Za 147 vem za primere, kjer je BC zelo točen, pa za primere, kjer kaže 25% premalo. s**** happens.
Alfafil, pri T-jetu dela na čisto enak princip. Vsi avti danes uporabljajo isti princip. Motorni računalnik spororča pretok goriva, potovalni pa preračuna, glede na prevožene kilometre.
V družbi črnega mita na redek lep sončen dan. Čaka pa me še menjava sprednjega znaka, pol pa poliranje ter voskanje , da zaščitim lak pred zimo. Kak predlog za dobro polr pasto.
Ker bil lep vikend sma izkoristla lepo vreme in se odpravila na Schöckel. Vreme idealno, pot super, alfica dela kot urca, tankali za 1,221€/l . Aja pa strudl majo odlicen. Priporocam za hiter izletek z malo planinarjenja. Fotk od zgoraj nimam ker na vrhu blo megleno.
Letni set zamenjal zimski, voznja je obcutno mehkejsa na teh balonih hehe. So pa letne gume po dveh sezonah za zamenjat, in že razmislam kaj bom nabavil saj sem se z sedajsnim kompletom zajebo, in nikoli vec ne kupim crep s**** gum. Razmislam o dunlop ki jih imam za zimske in sem 100% zadovoljen.
Alfica je tut dobila novo sklopko, in pelje novim km naproti.