praznenje akumulatorja

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
care20
Alfa Junior
Alfa Junior

kar naenkrat mi ni delalo centralno zaklepanje...cez par dni komaj vzgem avto...drug dan ga sploh ne vzgem vec....ga napolnim z avtopolnilcem in potem mi kar naenkrat zacne delati centralno zaklepanje...ampak potem mi ne delajo smerniki,pomik stekel,ventilatorcki,klima....sem bral da so ze imeli nekateri ta problem in da jim je pregorel reli....zakaj pride do tega?mi je zato spraznilo akumulator in a mi ga bo se spraznilo zdaj ko je zazgan reli?je to nevarno?
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: CE
Kontakt:

ni nujno mogoče bi lahko bil alternator ti gori lučka za akumolator meni se je podobno dogajalo in je bil alternator pravkar sem ga zamenjal.

Lp
care20
Alfa Junior
Alfa Junior

medhotman napisal/-a:ni nujno mogoče bi lahko bil alternator ti gori lučka za akumolator meni se je podobno dogajalo in je bil alternator pravkar sem ga zamenjal.

Lp
sem testiral akumulator ob prizganem avtomobilu in altenator polni torej je vredu...kaj je s tem relijem?ga je tezko dobiti rabljenega in kolk so cene?ga je tezko zamenjati?
POzabu sem omenit da sem dobil radio ven,in neka debela rdeca zica ni nikamor speljana,je mogoce to?
care20
Alfa Junior
Alfa Junior

sem bil pri elektroniku in je odkril da je akumultor zanic
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: CE
Kontakt:

važno da si rešil :) in kakšen akumulator si potisnil notri ?

Lp
care20
Alfa Junior
Alfa Junior

medhotman napisal/-a:važno da si rešil :) in kakšen akumulator si potisnil notri ?

Lp
Banner 72 ah
Naenkrat mi je crknil akku....svasta
Zakelinho
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Pozdravljeni. Na AR 156 2.4JTD mi je šel alternator. Zdej malce sem gledal po internetu, nekaj pravijo da je Alfa že tovarniško vgrajevala premalo amperske alternatorje v 156ke. Je to res? Je 120A dovolj močen ali bi moral po 140A poseči? Kje bi dobil najceneje?

Hvala, lp.
AR156aljaz
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: kamnik

Jst mislim da so 120 amperski čist dovolj močni,najceneje te pride če ga daš obnovit.
Odgovori
  • Informacija