Starejši sin ima Z1, mlajši pa M2Banny napisal/-a:Ima mogoce kdo kaksne informacije glede Sony Xperia Z1 oziroma M2?

podobne zgodbe od drugih jaz poslušam o Alfah hahaha . Zanimivo, da jz nimam problemov z nobenim aparatom pa naj bo katerakoli znamka...se velikokrat vprašam, če ni večji del problema velikokrat pri uporabnikusmukc napisal/-a:jst sem meu tako slabo iskušno z sony-jem da pač v lajfu nekupim več sony-a pa poznam še ene par ljudi ki imajo isto ZELOOO slabe izkušnje z sony-em...![]()
Še enkrat.ROBERTH napisal/-a:Mah, kaj pa vem.WiTBoY napisal/-a:http://www.vamatrade.com/index.php?page=servis-lg
a pa se sploh splača popravljat ni cenej nov telefon ?
Je bil za darilo in to precej drago.
Aja, pa s to firmo ne mislim imeti nobenega opravka (sem najprej poizkušal uveljaviti garancijo in jim je bilo po zavrnjeni garanciji- kar je bilo diskutabilno, težko ali ponuditi popravilo proti plačilu ali karkoli drugega, glede na to, koliko komunikacije po tel. smo imeli, bi res pričakoval vsaj to)

Sej glih to je najbolj žalostno, da do nadgradnje je bil ok telefon, zdej ko mam pa 4.1.2 verzijo so se pa vsi te problemi pojavili. Sem tut na internetu bral, da se z istimi problemi ljudje soočajo, da je od nadgradnje naprej sranje. Kakšne nove nadgradnje pa ni več blo..ARfan napisal/-a:.
Killergame, če Xperie J še nisi programsko nadgradil je to vzrok za omenjene napake (je bila napaka na SWju pri teh aparatih) .
lp

Zakaj? Odvisno kakšne zahteve imaš. Če ti dobro opremljena AR 147 z 1.6 bencinskim motorjem ni dovolj, boš potem najverjetneje nabavil AR 156 GTA, ali obratno, kajne?ARfan napisal/-a:Kar se tiče verzije androida Z1 vs M2 sta na obeh lahko enaka (pač je potrebno posodobit), fotoaparat na Z1 pa je res zelo dober. Primerjava Z1 vs M2 je nekoliko nepoštena ker je Z1 praktično 3x dražji in se tudi pozna razlika.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti