Hvala. No ker pač nisem rojen pod srečno zvezdo, se mi je dva dni nazaj v najhujšem dežju zgodilo, da se mi je strgala zajla za odpiranje stekel v voznikovih vratih. Hvala bogu da se je pred tem steklo še zaprlo in ravno ko se je zaprlo se je strgala. Sedaj še čakam na odgovor WitBoya, če ima morda on kakšno, drugače bom pa pri bratu naročil, ki prodaja avtodele.
Evo danes smo želeli zamenjati mehanizem in smo ugotovili da je mehanizem cel in da je zobnik na motorčku poškodovan. Ker je danes praznik se seveda nikjer neda dobiti motorčka, tako da smo začasno rešili zadevo. Zamenjali smo tudi gume na avtu, sedaj mi prav čudno deluje s 17col platišči. Pnevmatike so pa NEXEN WinterGuard Sport 225/50R17 DOT14
Za slike mi pa napiše da so prevelike, tako da če ima kdo kakšno rešitev mi jo naj prosim pove.
Evo danes nabavil materijal za veliki servis ( olje, filtri, vodna pumpa, mikro jermen, jermen, šponer itd.). Jutri pa peljem do Norda, da mi zamenja, tako da bom lahko brez skrbi še naprej delal kilometre
rookec napisal/-a:Evo danes nabavil materijal za veliki servis ( olje, filtri, vodna pumpa, mikro jermen, jermen, šponer itd.). Jutri pa peljem do Norda, da mi zamenja, tako da bom lahko brez skrbi še naprej delal kilometre
Ko prebiram starejše poste veliko ljudi Norda odsvetuje, ker je (baje) nategator. Sicer nimam osebnih izkušenj ampak, če malo pobrskaš po forumu....