jaz sem pred mesecom imel isti problem. Problem je bil v slabem stiku na akumulatorju, torej preveri kable na aku če imajo dober stik. Meni so kleme oksidirale, nato smo nalotali novo klemco in pali s prve.
Tud jaz sem mel podobn problem. Klema na akumulatorju skoraj ni imela stika, pa je zmešala elektriko v tem smislu, da so mi žmigavci nonstop goreli. Pol je avtoelektrikar menjal klemo pa še zresetiral elektroniko al neki takega pa je blo zrihtano.
Če smem dodat; original kleme se mi zdijo malce¨švoh¨ in se prav ne čudim da mate take probleme. Sam sem ¨bodoči¨problem rešil s tem da sm jih zamenjal za boljše, to sem naredil usput z inštalacijo napajalnega kabla za avtoakustiko.
Jest sm mel tut podobn problem, radio sm mel pržgan eno uro po tem pa je vse crknil pa k sm dal kontakt je javljal vse možne napake na displeju, sm kuj vedu da je aku.Po menjavi to laufa, je blo pa mastnih 91eur (nakup v soboto na Petrolu, jebiga)
Akumulator.
Sem imel iste simptome in nisem mogel verjeti, da se kaj takega lahko naredi dve leti staremu avtomobilu (akumulatorju), brez kakšne dodatne opreme, kot npr. sub + amp ...
Danes sem se peljala po avtocesti, vmes pa mi je za sekundo zmanjkalo elektrike, kot bi prišlo do reseta?
No, po vožnji sem doma avto lepo parkirala...čez 10 minut se avto ni več prižgal.
Pri prvem odklopu akumulatorja, se ni zgodilo praktično nič, razen nekega kratkega piska. Pri tretjem poskusu se je avto ponovno normalno prižgal?
Prepričana sem da se je v mašini za nekaj časa slišalo nekaj drugače kot ponavadi. Pri ponovnem prižigu je zvok zginil.
Sama nevem kaj še lahko storim drugega kot odklopim akumulator, zato lepo prosim če kdo ve kaj in kako in predvsem zakaj mi elektrike kr zmanjka?