E to nism ščekiru, ampak če je šef finc poj je tud guma finskaAless napisal/-a:pa piše na gumi "Made in Finland"?namreč na večini savinih gum piše "Made in Poland" pa še marsikerih drugih

Te imam jaz na 159 in nimam pripomb zaenkrat (druga sezona)Aless napisal/-a:od včeraj naprej vozim Kumho i-Zen KW27 v 225-50-17, samo zdaj je spet treba počakat na sneg![]()
fulda so se po snegu na cesti dobro obnesle, je avto šel kot traktor

carlo napisal/-a:A ima kdo izkušnje z ... Uniroyal MS plus 77.

No, kot predvidevano, Nokian WR D3 195/65/15 so odlične gume. Za poletje pa si že ogledujem Nokian Line 205/55/16. Mal so me na premontaži mučl, ker sem moral trikrat tja, da so jih končno zbalansiral, ampak zdej, ko je vse tko kot mora ...SyGorg napisal/-a:E to nism ščekiru, ampak če je šef finc poj je tud guma finskaAless napisal/-a:pa piše na gumi "Made in Finland"?namreč na večini savinih gum piše "Made in Poland" pa še marsikerih drugih
... kjerkol že ble narjene ... dobre so. Ne vidim pa smisla met 18, 19 colske zimske gume, nizkoprifilne gume so pomojm bl švoh na snegu, pretrdo glede na podlago, al se motm?
Savike sem že videl Slovenske in Polske.Aless napisal/-a:pa piše na gumi "Made in Finland"?namreč na večini savinih gum piše "Made in Poland" pa še marsikerih drugih

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta