Če je starejši možakar je lahko vgradil njegov sin... Ali pa prejšni lastnik, če je kupil rabljeno. Ali pa je bila zaletena in sestavljena s cenejšimi deli. Ali.... ali pa je vse res
Razmišljam o vgradnji xenon kita iz kitajske. Zanima me, kako zahtevno je stvar vgraditi oziroma povezati, da vse deluje tako kot mora. Nimam posebnega znanja glede avto- elektrike, rad bi pa vedel, a to lahko potem sam vgradiš, ali je potrebno kaj veliko vezat, spajkat....
Naročil bi nekaj takšnega: http://www.aliexpress.com/item/55W-Xeno ... 13766.html
Načeloma je vse Plug&Play, toda včasih je potrebno izrezati luknje za žarnice v pokrove za luči. Tudi odvisno katere žarnice so, pri HB3 ni potrebno nič, samo priklopiš, pri H1 itn. pa je potrebno rezanje pokrovov.
v pokrovčki je na notranji strani označen mali krogec...lukna se da najbolje izrezat z krožnimi žagami za knauf plošče;) za kable in balaste pa tudi ni problem se dajo našraufat na na blatnik bom priložil slike ko pridem do avta
Bom povedal čez kak mesec, ko jih dobim.
Obenem bom pa pomeril tok in primerjal z mojimi, ker imam občutek, da je teh 55W podobnih kot PMPO pri računalniških zvočnikih, saj sem med brskanjem po eBayu našel enake balaste s 35W nalepko ...
PS
Ima kdo kakšne šobe za pranje luči na preFL 166-ki viška?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
alfa_samec napisal/-a:Za ksenonske žaromete je potrebno obvezno imeti tudi pranje žarometov in pa avtomatsko regulacijo višine snopa, ne ročno iz kabine.
Novi beetle nima pranja zarometov, je se ene par avtov na trgu brez pranja