Druga se prodaja že zelo dolgo časa. Že ko sem jaz mojo začel kupovat (nekje spomladi 2014) se je spomnim, cena je bila pa takrat cca 1000€ višja. Gledat je pa nisem šel niti nisem klical, ker sem iskal nekaj z manj km...
Moja.
Dolgo se prodaja zaradi tega, ker je ne dam za 5.000€!
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared. http://www.youtube.com/watch?v=ZSNmlhrAeWw" onclick="window.open(this.href);return false;
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Avto srednja zalost. Uvozena, ni slovenska. Znizana z xy podvozjem, vztrajnik je hin, notri je srednje ohranjena, na robovih kolotekov se lusci lak, havba je za prepihnt...
Meni se zdi, da je že vsaj od jeseni na avto netu. A je z njo kaj narobe, ali je problem samo v "kurbish" barvi sedežev?
Avtomobili, ki se oglašujejo oz. prodajajo za nerealno visoko ceno se na žalost prodajajo zelo dolgo. Ali pa na srečo!
Saj s tem mogoče tudi posredno umetno dvigujejo ceno.
Meni se zdi, da je že vsaj od jeseni na avto netu. A je z njo kaj narobe, ali je problem samo v "kurbish" barvi sedežev?
Avtomobili, ki se oglašujejo oz. prodajajo za nerealno visoko ceno se na žalost prodajajo zelo dolgo. Ali pa na srečo!
Saj s tem mogoče tudi posredno umetno dvigujejo ceno.
Hmm.. misliš? Gledam podobno opremljene alfe na mobile.de (Ti, 2011) in če prišteješ 13% DMV + homologacija, začasne tablice in strošek uvoza (gorivo etc.) + honorar uvoznika...