Žal moramo upoštevati pravila. Če začnemo gledati skozi prste, se bo vedno našel nekdo, ki bo zaradi izgube glasov v anketi nejevoljen, česar si nihče ne želi.
Prihodnji teden bo spet nekaj hladneje, mogoče tudi sneg in bo možnost za nove slike… upam da studi cebelica naredi še kakšno podobno, ker je zgornja odlična
Takrat so bili res ekstremni pogoji, ker smo imeli čez -20 stopinj ponoči. Sem se pa potem spomnila, da je slika nastala pred novim letom, ko smo jo po treh dneh hoteli prestavit in je samo zakašljal. In to sredi krajev, kjer je Golf zakon in nas že tako gledajo k se z Alfo pripeljemo.
Fokus ti je pobegnil Sej za nočno iz roke ti sploh ni slabo ratalo, s stativom bi bila pa kul, da bi si lahko privoščil daljši čas. Js mam en no name kitajski stativ (10€) in mi služi, tudi ognjemet sem zadnjič z njim slikal, pa kljub vetru in času na 4s, slike niso bile stresene.
Iz prve bi se dalo kej potegnit pomoje. Mogoče bo Assholer mel kej volje se poigrat s sliko.
Za sekundni ali celo dve zamika, so kar dobro uspele. Če bi vsaj kam drugam lahko postavil fotkič....
Za tripod (stativ) moram pa res malo po ebayu pogledat...