proby napisal/-a:2004 156 2.4mjet..... 5.3 pa mam kr tezko nogo, mislim pa da je nekje okoli 6 realna...
Tankam pa zmeraj za 5 al pa 10€, pa z 5e ko tankam naredim sigurno 50km, sem pa pred nekaj casa mel eno daljso voznjo, 560km, cel cas avtocesta, sem tankal 400kun( malo manj kot 60€) in mi je se ostalo , po racunalniku pa sem jo imel 6 takrat, .... sem zelo zadovoljen )
Nekako razumem tole malo tankanje ko ni denarja (če ni bencina se ne vozim, če je tank poln pa se, vsaj tako je bilo pri meni ko sem delal le občasno in če je kdo rekel da rabi prevoz je bilo vedno da lahko samo je tank prazen) z rednnimi dohodki pa ne ker se nič več ali manj ne vozim če je tank polhen ali prazen, tankat grem ko je prazen in se peljem kamor in kadar se mi zahoče. tudi tankanja za 50€ ne razumem, napolni se rezervar pa če je to 50 ali 100€, na koncu je itak enako le da tako samo enkrat stojiš in tankaš.
wolfyy napisal/-a:Mislim da je 3 litre al 5€ minimum kar lahko tankaš. Sej drgač morm it po bencin za kosilnico pa tankat še v avto zravn
ne vidim pa smisla da nekateri tankate 5, 10,20€. Vsakič ko to naredim mi gori rezerva še isti dan, če ne že 10km od črpalke
Gorjup napisal/-a:Nekako razumem tole malo tankanje ko ni denarja (če ni bencina se ne vozim, če je tank poln pa se, vsaj tako je bilo pri meni ko sem delal le občasno in če je kdo rekel da rabi prevoz je bilo vedno da lahko samo je tank prazen) z rednnimi dohodki pa ne ker se nič več ali manj ne vozim če je tank polhen ali prazen, tankat grem ko je prazen in se peljem kamor in kadar se mi zahoče. tudi tankanja za 50€ ne razumem, napolni se rezervar pa če je to 50 ali 100€, na koncu je itak enako le da tako samo enkrat stojiš in tankaš.
+1
Tud ko sem na faks hodil in sem imel bolj bogo štipendijo sem zmeraj do polnega točil. Itak vse porabiš enkrat. Pač en mesc ni treba vsaj it na črpalko
2.4 motor, 6 litrov porabe dosezes samo na striktni relaciji in do 130kmh. Moja 2.4mjetka je zrla 7 ob vseh rezimih voznje, edin stroga relacija 6. Zdejsna 2.4 10v se obnasa podobno
Meni je po računalniku ne uspe spravit pod 8, kar se mi zdi kar nerealno, čeprav po občutku res nekje toliko pije
Na roke mi še ni ratal zračunat, iz banalnih vzrokov in bom šele po naslednjem tanku lahko zares vedel, pa poročam, gre se pa za 2.0 159
jst mam tudi 2.0 159 karavan. 170 konjev. original navadna 16 col platišča, 205 gume. Do zdaj naredil 5.000 km in računalnik kaže povprečna 7.7.
Res da jo kdaj prtisnem, pa da je kar neki mestne vožnje.. recimo polovica. drugo je avtocesta. Vseeno sem mislil, da je bolj varčen ta motor.