Pozdravljeni,
po 25 letih sm že mislil, da bom zamenjal znamko, na koncu pa sem spet pristal pri AR - tokrat 159 SW 1750 TBI (letnik 2010), ker pri drugih znamkah za isti denar nisem našel ničesar podobnega. Nabavil sem jo v začetku marca in po 4.000 km lahko rečem, da je bila dobra izbira. Pripeljal sem si jo iz Avstrije, ker je pri nas s tem motorjem vsaj v zadnjih mesecih nisem zasledil. Ne vem zakaj je ta motorna izvedba pri nas tako redka saj se mi zdi dobra izbira. Motorja s prejšnjo (imel sem 166 3.0) sicer ni mogoče primerjati (zvok, kultiviranost - predvsem pri nižjih obratih...), zato pa motor zelo dobro vleče že od najnižjih obratov, pa tudi poraba je za cca. liter manjša.
Imela je 138.000 km. Znotraj je zelo dobro ohranjena, na na sprednji strani, deloma pa tudi na pragovih pa ima poškodovan lak od kamenčkov. Dodatno sem vgradil le parkirne senzorje na zadnji strani, sicer pa je dobro opremljena (navigacija, blue&me, tempomat, ogrevani usnjeni sedeži, predelna mreža nad zadnjimi sedeži...).
Lep pozdrav,
Robert