B_U_R_I napisal/-a:Rabim priporočilo - kakšno žarnico (ali LED) kupit, da bom kaj videl pri vzratni vožnji. Sedaj več vidim, če zraven še mal po bremzi stopm, kokr samo z rikverc lučjo
Nisi edini
Sicer sva z Alessom (oz. on je našel ) našla nekaj za suho vreme, v dežni noči se pa nikakor ne obnesejo
Tele LED BAX9S (H6W) stvaritve so potemtakem 6000K, me zanima ali se kaj bližje xenonu dobijo - 4300K?
Pa kaj je to glede razpadanja, ker mi ni rano do tega, da razstavim vse prednji konc, da stresem ledike iz luči?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
B_U_R_I napisal/-a:Rabim priporočilo - kakšno žarnico (ali LED) kupit, da bom kaj videl pri vzratni vožnji. Sedaj več vidim, če zraven še mal po bremzi stopm, kokr samo z rikverc lučjo
Nisi edini
Sicer sva z Alessom (oz. on je našel ) našla nekaj za suho vreme, v dežni noči se pa nikakor ne obnesejo
Predvidevam, da imata samo eno vzvratno luč. Imam ene res dobre ledice kvalitetne in dobra svetilnost ampak mi je samo ena ostala, ker sem jih dobil v paru pa je eno oče dal v svojo 159. Sveti pa res nekje za polovico bolje od navadne halogenke. Če bi kdo rad imel to mi laho pošlje ZS. Spodaj se vidi še slika primerjave navadne proti led, ko je kolega dal enake v hondo. Za predstavo se vidi drugače pa je treba probat v živo.
Sodelovec je na Passatu dau 2 dodatni ledici tja k lucem od zadnje tablice in mu lepo razsvetlijo zadaj. Vezane ma pa k rikverc luci.
Pricakujem komentar, da na Alfi bi grdo zgledalo...
A zraven jih je dal, poleg obstoječih za tablice? Hmm, to ni slaba ideja, sploh če kaj razsvetli. Jaz zdej že kar po defaultu vse 4 smernike vklopim pa malo bolj vidim ...
Kolikor vem, so poleg obstojecih za tablice ja. Teh led trakov je malo morje, ki svetijo bolje kot marsikatera zarnica, in ce se malo poigras, se da zelo licno naredit brez velikih stroskov
Danes so Alfico na tehničnem komaj spustili skozi češ, da je svetilnost kratkih luči zelo slaba (halogen H7). Možakar pravi, da so lahko krive zelo slabe žarnice ali pa, bolj verjetno, slabe leče.
Je že kdo imel take težave? Kaj se menja, če so leče: leče ali cel žaromet? Ali je možno zadevo popraviti s čiščenjem, poliranjem, bo svetilnost boljša?