klemen987 napisal/-a:POZDRAVLJENI,
Najprej moram povedat, da sem nov na tem forumu mam pa nasljedni problem, pred kratkim sem kupil Alfa Romeo 159 z orginal navigacijo, problem pa je ta da radijo zelo slabo lovi ozeroma namesto da bi lovil naprimer (radijo Antena na 105.2 mi jo lovi na 105.3) podobno je tudi z drugimi frekvencami drugače radijo deluje brezhibno prav tako navigacija in telefon. Tako da prosim za pomoč, če je že imel kdo slučajno tak problem?
Jaz sem bil tudi zelo razočaran nad radisjkim sprejemom v mojem Connect NAV +. Določene postaje, ki so moji ženi v njenem avtu normalno delovale, pri meni jih pa sploh ni lovilo (razen ko sem bil res blizu oddajnika). Potem pa mi je nekdo odlomil anteno na parkirišču (izgleda da mu je bila napoti) in sem jo zamenjal z novo (še vedno original), ki je daljša. Sedaj mi vse postaje lovi tko kot treba, pa še antena (zgornji del) se lahko sedaj odvije stran (prejšnja je bila v enem kosu).
Mogoče ni to rešitev tvojega problema, je pa res da je kratka serijska antena za en drek, kar se tiče radijskega sprejema v Connect NAV + (ne vem kako je pri navadnem radiu). Če pa se boš odločil za menjavo antene, ti priporočam da uveljavljaš parkirišče, ker stane cca 260€.
"You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo" Jeremy Clarkson