Kje ti vidiš jokanje pri meni okoli Giulie? Jokate tisti, ker vam pleh ni všeč ... Ups, pardon, ker vam karbon ni všeč. Če sem kje jokal, sem jokal pri 4C zaradi nagravžnih luči, ki mi tudi po ogledu v živo na 4 različnih barvah niso bila všeč in hvala bogu, da so "nas" poslušali in jih spremenili na Spiderju. Zdaj je avto kot mora biti, notri in zunaj + tehnika (pa pozabi na vlečenje špur, ker to pač ni avto za otroke vozit v vrtec in po šopingu, ker tega tudi z Lotusom velika večina ljudi ne dela)!Alan napisal/-a:Kaj jokaš spet!?alfa_samec napisal/-a:Ko 1.9 in 2.4 dizelaši s FWD karajo Giulio s Ferrarijevim 510KM V6 turbo in RWD, da ni prava Alfa ...Končno naredijo stroj, ki je/bo konkurenčen smetani avtomobilizma, ampak ne, kljuke so zanič in preveč BMW-jevske (identične ima seveda tudi model 147 in GT, ampak ni važno ...).
Da fak ...
Človek ne sme komentirat če ne fura vsaj GTA pa 3.2 159/brere? Avto je odličen, dizajn pa ni ravno alfističen, če bo to dobro se bo pa pokazalo s časom in ste lahko vsi pametni kakor hočete. Mel bi jo pa prec!

Torej moja izkušnja z VAG koncernom je porazna.slehernik napisal/-a: Bil je na takoj na začetku problem s sedežem, ki ga v bistvu sploh ni bilo možno dokazati (žulil je), so v garanciji poizkušali najprej eno rešitev, potem so zamenjali peno, tretjič so zamenjali cel sedež. Konec zgodbe. Bodo to naredili na Avto Triglav-u?
A gre Alfa s kakovostjo in servisom v to smer (Giulietta ?, Mito ?) ali bo to spet super avto za sposodit si ga ali pa ukrast?

Tale Giulia bo mela manj duše, ker bo sigurno bolj kvaliteten avto. Mislim, da so dejansko naredili idealen kompromis, oblika všečna, toda bolj sprejemljiva s tem manj alfasta, kvaliteta višja s tem tudi cena itd.skyblue napisal/-a:"To govorim zato, ker imamo zadnji dve leti olimpijske kroge pri hiši in je servis besno drag in redni (kaj pa jaz vem kakšen pregledni pa kontrolni) skoraj vsakih 10 kkm ampak DELA. V bistvu nobene napake v dveh letih. Nobenih čudnih lučk pa limp mode (pa je opreme gor hoho). Nobenih nalepk na zadnjih blatnikih. Nobenih zgrešenih sesalnih kolektorjev. Nobenih MAF-ov in EGR-jev. Ni treba naredit še dveh krogov okrog službe, ker se dela regeneracija. Ni vode v kabini. Vse to je bilo na moji z (dokazljivih) 80 kkm 159-ki, stari 4 leta.
Bil je na takoj na začetku problem s sedežem, ki ga v bistvu sploh ni bilo možno dokazati (žulil je), so v garanciji poizkušali najprej eno rešitev, potem so zamenjali peno, tretjič so zamenjali cel sedež. Konec zgodbe. Bodo to naredili na Avto Triglav-u?"
Najbrž ne boš dočakal tega, potem greš pač na PS in kupiš novi Audi. Če je kdo pozabil je tole alfa forum, kljub ljubiteljev vozil alfa romeo. Meni osebno lahko na PS zamenjajo vse 4 sedeže pa ga ne maram. FLAR servisna in poprodajna mreža je res v slabem stanju, glede kvalitete končne izdelave AR ni na ravni nemške konrukence, jaz jo bom pa še kar vozil, ker je enostavno avto ki ima dušo. Kdor išče prevozno sredstvo iz točke A do točke B si pač kupi dacia-o z 7 let garancije. Osebno v 15 letih lastnišva AR modelov nimam slabih izkušenj z vzdržljivostjo. Sem pa prepričan, da je vzdržljivost v veliki večini povezana z srečo, če izvzamemo prvo leto ali dve obstoja modela, ko se pojavijo otroške bolezni. Držim pesti da bo vstopni model giulie približno podoben QV in si kupim rabljeno leta 2020.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti