Mislim, da se časi PRAVE ALFE vračajo, a ne?
Ne bom nakladal o polpretekli zgodovini in nezanesljivosti in kaj še vem o čem je blo govora glede alfic v 90. letih...
S serijo novih avtov v smislu dizajna in tehnike je pokazala kje ji je mesto - in zelo me veseli da to nadaljuje.
Brera

...moglo se je zgodit! Itak da so druge prej tut že ble super, in ta nadaljuje agresivni stil, ki ga je začela že 147.
Zame kot smrtnika... itak da bi mel kr uno s 400 iskrimi... pa V8 sound! Ampak je tut to dobro, da mislijo ta new-look vpeljat še v 157 (to bi pa in verjetno jo tut bom - mel namreč... nekoč)
To bo znalo po mojem mnenju tut za malenkost dvignit cene konjičkov (rabljenih) na vsaj malo bolj primerno ceno - v rangu 4-10 let starosti, saj so preprosto povedano smešno nizke.
S takimi avtki se A.L.F.A dviguje še višje in kar veselim se že spet kakšnega pametovanja pametnega golfača, al pa kakega ki misli da je pa njegova Astra... mah no, saj veste kaj sem s tem mislil. Drgač nimam kaj proti ostalim avtom, ampak zopet se bo slišal kak tak ki jo bo znal opljuvat.
V glavnem - upam, da jo bo na letošnjem zaključku leta že kdo pripeljal predstavit pa mi jo pustil pobožat... to sexi poezijo