Je sigurno tudi zaradi obrabljenosti in bo veliko bolje ko bo vse novo.
Koliko je z obnovo čeljusti dela? Samo menjaš oringe in podobno?
Pa kje se splača vzeti pletene cevi?
Moderator: Tehnika moderatorji

Kdo ti pa rihta v rovtah?Hranata napisal/-a:Meni je to vse mehanik v rovtah delov takratNisem imel enostavno časa se več ukvarjat, ker je bilo ogromno drugih stvari za popravt na enkrat. Računal mi je drugače 25 eu na čeljust in nekih 10-15eu za material/čeljust. Zdelo se mi je zelo ugodno. Ali pač?
Drugače na pamet kar vem je treba vse dele čeljusti fajn spucat, ko so razstavljene in zamenjat vse kar dobiš v setu za obnovo. Časovno je verjetno kar zamudno, sploh prvič...

Maroltaxis86 napisal/-a:Kdo ti pa rihta v rovtah?Hranata napisal/-a:Meni je to vse mehanik v rovtah delov takratNisem imel enostavno časa se več ukvarjat, ker je bilo ogromno drugih stvari za popravt na enkrat. Računal mi je drugače 25 eu na čeljust in nekih 10-15eu za material/čeljust. Zdelo se mi je zelo ugodno. Ali pač?
Drugače na pamet kar vem je treba vse dele čeljusti fajn spucat, ko so razstavljene in zamenjat vse kar dobiš v setu za obnovo. Časovno je verjetno kar zamudno, sploh prvič...

Aha. Pa je ugodn? Drugac je v rovtah se en ki je vcasih pri Bajcu na vrhniki delal pol pa v Avtotehni. Zdj je pa privat. Pozna dobr fiat alfa pa opel.Hranata napisal/-a:Maroltaxis86 napisal/-a:Kdo ti pa rihta v rovtah?Hranata napisal/-a:Meni je to vse mehanik v rovtah delov takratNisem imel enostavno časa se več ukvarjat, ker je bilo ogromno drugih stvari za popravt na enkrat. Računal mi je drugače 25 eu na čeljust in nekih 10-15eu za material/čeljust. Zdelo se mi je zelo ugodno. Ali pač?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta