Moderator: Tehnika moderatorji

sam res....men pa te dnevne luči spredaj (ledice) enkrat delajo enkrat ne...upam da je kje kšn slab stik..ker na raznih forumih berem od zamenjave žarometov do zamenjave nekih modulov za 500 evrov....jaoooooalfafil napisal/-a:Prekleta italijanska šlamparija.Opazil sem pred časom,da se zadnji brisalec čudno obnaša,ustavil se je ,po izklopu,kje se mu je zljubilo,zdaj pa sploh ne dela več.Kakšna ideja,preden me na servisu nategnejo,da je potrebno vse menjat.Mogoče kakšen stik na pregibnem kablu prtljažnih vrat,tako kot so mi zaradi tega pred časom nehali delat park senzorji?!

Ali je 1.4 170KS multiair ali 1.7 TBi ?KobolM napisal/-a:Izkusnja ni moja.
Sem bil v nedeljo pri prijatlu na "piru", je lastnik Giuliette. Kupili je novo, ima jo ze vec kot 4 leta, prevozenih mal cez 80000, motor 1,4 170KM TBi. Redno vzdrževana, z zeno tudi nista dirkaca, da bi avto gonila.
Z zeno se pred slabim mesecem peljeta na eno kosilio in debatirata, da bo pocasi treba dat na stran denar za veliki servis. Nato pa je nekaj zaropotalo in avto se je ustavil.
Avtovleka k Zegi, nato pa zalostna novica. TURBINA.
Strosek: odlocila sta se za tovarnisko obnovljeno turbino (poškodovan moras pustiti njim)+ veliki servis + se nekaj cevi in kablov = skoraj 1600 €
Upam da je ta primer bolj izjema

Na žalost je tako, če si prvi. Jaz (še) nimam teh težav, tako da mogoče pa ni tak hudoalfafil napisal/-a:Danes so mi potihtali brisalec.Seveda je spet pretrgalo kable,tokrat od brisalca in jih je zalotal.Drugič bom sam.Na FL so zadevo prestavili za cca 5cm,da je zdaj kot manjši in se kabel več ne lomi.Njihove napake pa plačujemo mi.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost