Potem je moj podatek kar realen, ker mesto je bila Ljubljana.
Na relaciji ni problem doseci kar je bilo navedeno, vendar, ko se pripeljes v mesto poraba naraste in ni mozna 10,5.
Imel sem vse alfine V6 (razen jts) in razen s 2.0 turbino ni mozno imeti dolgorocnega razmerja na 10,5
To, da se kot po jajcih peljes na morje pa ni to to. Videl enega za vikend po avtocesti 110 (tujec).
Alfa sport napisal/-a:... To, da se kot po jajcih peljes na morje pa ni to to. Videl enega za vikend po avtocesti 110 (tujec).
Ti, k si fejst čuden!
VAGovci prakticirajo vožnjo po AC, do 110! Da je ugodna poraba na dizlu in se lahko hvalijo, da je pod 5. Pospeševanje do 100 je pa okroglo, 1 teden!
Brezveze! V6 je za tiščat na doooooooooooolgo ne pa za u bife 100m stran!
Ja, najboljše da počneš enako kot nek kreten iz Murske, ki se z E-Insignio vozi po hitri cesti do max. 70km/h, ker pač špara in je zelo eko, a ker sta samo 2 zelo ozka pasa, ga morajo prehitevati tovornjaki, vse skupaj pa smrtno ogroža voznike celotne trase do Maribora
Za vikend sem imel priložnost testirat M235i xD, celoten tank 50L sem skuril v nekaj več kot 400 km V to je bila vključena tudi dokaj penzionistična vožnja LJ-Idrija-Tolmin-Bovec-Vršič-Kranjska Gora-Bled-LJ zaradi gužve. Vse ostalo pa nisem šparal.
Fajn igračka Za tako moč presenetljivo nizka poraba...
Od kje pa vam ideja da stalni 4 kolesni pogon pokuri več energije kot pa če se vklaplja samo kadar začuti zdrs? Polosovine kardani in ostalo se vseeno vrti...
Sicer pa BMW ima stalni 4 kolesni pogon, razpored moči je 60:40, če pa zazna zdrs pa lahko aplicira 100% na prednjo ali zadnjo os.
Vsakoletni skok na sever, skupaj 2650km, avtocesta, zastoji, mestna vožnja: poraba po BC 6,6 dejansko 7,1. 159SW 2.0 170km+čip
Povprečna hitrost 109km/h, max 220 - več ne gre. Odlično so se izkazale tudi Momo gume, napumpane na 2,9 spredaj 2,7 zadaj.