Znesek je obratno sorazmeren tvojim sposobnostim iskanja rezervnih delov in ročnih spretnosti
Bo lažje in ceneje poiskati dober motor v dobri karoseriji in potem tisto mehansko spedenati. Ker mehansko dobre 156 se ne prodajajo oz se ampak sila redko
Vsi kosi, odpadli z mojih krip, so bili s ponosom izdelani v Italiji
hvala za odgovor. Vsega tega se zavedam in v mislih sem imel poiskat eno alfo 2.5 kjer bi vzel ven motor in jo imel kasneje za rezervne dele. Glede na to da bi rad obdržal svojo karoserijo me zanima le to če paše "šrauf na šrauf" in potem dela... ali je potrebno zamnjati od računalnika, nosilcev, menjalnika itd...
Ok torej vse kar rabim je še ena alfa 2.5 da iz nje vzamem vse kar je možno in dam v mojo.
Mislil sem ga pelat k petrovčiču da mi menjajo mašino ampak nazadnje so me olupali za 600e da so mi prestavli motor iz 1.8 v 1.8 tak da me je kr strah kolko bi to stalo...no hvala lepa se enkrat.
če bom mel kako vprašanje upam da ti lahko napišem
lp
Tvojata napisal/-a:Ok torej vse kar rabim je še ena alfa 2.5 da iz nje vzamem vse kar je možno in dam v mojo.
Mislil sem ga pelat k petrovčiču da mi menjajo mašino ampak nazadnje so me olupali za 600e da so mi prestavli motor iz 1.8 v 1.8 tak da me je kr strah kolko bi to stalo...no hvala lepa se enkrat.
če bom mel kako vprašanje upam da ti lahko napišem
lp
Ti si malo v S/M sceni ?
H Petrovčiču ne greš s zahtevnimi nalogami.
Vsi kosi, odpadli z mojih krip, so bili s ponosom izdelani v Italiji
Lahko jo tebi pripeljem ce znas porihtat... Zakuhala mi je zaj pa ruzi ko traktor. Je vozna ampak nima moci, ko se segreje crkne na stangasu... Vglavnem polom.
Petrovcicu pa bi pelo ker nevem ki drugje bi mi zrihtali tak ko tam.. Res je da je drazje.
Saj ti pravim ne spoznam se jaz nekaj dosti...pac uzivam v voznji
Tole bi imelo računico samo če bi sam menjal in ne bi računal svojih ur.
Najbolje je kupiti cel avto za dele, ker ti x delov ne bo pasalo, ko boš menjal motor. V detajle preštudirati električne sheme obeh avtov, ker ni nujno da bodo kabli iz enega direktno pasali v drugega, razen če boš menjal čisto vse.
Če boš to dal delati nekomu, ki bo to prvič delal ti zna računati več kot je vrednost celega avta.
Verjetno je bolje kupiti avto z zdravim motorjem in menjalnikom, ter slabo notranjostjo in podvozjem in potem te dele preložiti s tvojega - vendar spet ne pri mehaniku ki računa 50EUR/uro.
Moj nasvet je, da na to idejo kar pozabiš, ker se enostavno ne splača. Če si res tako zelo navezan na svojo karoserijo, nabavi isti motor in ga daj not ali pa kupi avto z drugim motorjem.
Bostjan in legenda hvala za normalne odgovore to sem iskal vrjetno bom kr pocakal z 2.5 se za kako leto ali dve in bom si zdaj zrihtal svojo 2.0 da bo delala tak kot more
Hvala se enkrat
Lp