Zakelinho napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... omeo%20147
Anyone?
PS : Okvirna cena velikega servisa pri 1.6TS mašinah bi bila koliko (deli + popoldanc)? Je možno dobiti vse te dele za "preventivni veliki servis" za pod 200€?
Še vedno mencam glede tega ali naj vzamem preFL ali FL, saj sem ravno nekje na meji z denarjem.
Takle prijatelj sam ti bom nekaj napisal pa malo razmisli, da ne bo pomote nič osebnega ampak malo so mi smešni odgovori na tvoj komentar. (tudi do drugih brez zamere)
Se pravi v oglasu katerega si prilepil piše lepo kdo je prodajalec in sicer je gospa z imenom in primkom, kar pomeni, da ni nek švercer ali pač
Pod ostalo je napisano " Na vozilu je bila narejena menjava jermena in ravnokar tudi velik servis.."
Vprašanje za tebe je sledeče. Zakaj bi ti delal veliki servis, ki ga je lastnica sama že opravila sej vidiš remen kak je, je menjan ali ne, enostavno ne vidim razloga zakaj bi to menjal in sam sebi delal strošek po ne potrebnem, do takrat pa ko prideš do tega koraka in menjave jermena (velikega servisa) pa je še pot dolga. Tisitih 200€, ki imaš daš za roke oz. gume zimske, ki jih po vsej vrjetnosti zaradi tvojega budjeta ne boš dal na 17ke ampak na 16ke...
Drugače te razumem sem nekako podobno razmišljal pred 8leti ko sem sam kupoval svoj prvi avto in seveda je bila to ljubezen na prvi pogled Alfa Romeo, problem je slediči, da si vrjetno slišal veliko zgodbic ostavni pas in da se italjanke kvarijo itd,.... itd,,...
Moj pogled je malo drugačen poceni ALFA ni zadnja ALFA pa tudi ne rabiš imeti prišparanega 1k€ Ni ti to Audi, BMW, MB ali pa VW to se ti šele kvari
Zaključek
Alfista je šmeker, ki ga je dovolj v hlačah, da kupi Alfo če pa te ni in rabiš nekaj za svoj ego pa kupiš potem Made in GER.
Ciao Giovanni