GT vgradnja gretja sedezev

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
r0x
Alfa Junior
Alfa Junior

V Alfi GT imam usnjene sedeze, ki so se strgali po sivih, in jih imam namen dat popravit. Pa sem rekel, da ce bodo sedeze ze narazen, bi lahko se gretje vgradil. Kolikor vem ima avto ze napeljavo do sedezev, se pravi je potrebno zmontirati le grelne vlozke in stikala?
Zanima me ce pasejo tudi kateri drugi grelci ali morajo biti prav original od GTja?
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: CE
Kontakt:

Če že imaš napeljavo lahko naročiš tudi kakšne od ebaya. Pa samo konektorčke zamenjaš. Sam sem si vgradil gretnje sedežev v svojo AR 156. Sicer ni bilo napeljave vedar zalo zadovoljen. Sem pa naročil grelce na ebayu.

Lp.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Midva s Stuhecom sva dala v 156 karavana grelce od 166, sicer niso 100% na mero, ampak da se jih stlačit notri. Potem pa rabiš samo še napeljavo, če je ni že notri in pa luknje moraš napravit za stikala - eni jih imajo na sedežih, drugi na sredinski konzoli.

166 z usnjem so skoraj vse imele grelce, pa lahko vse dobiš tam, od grelca do napeljave in stikala. Ali pa vprašaj uporabnika Witboy, če ima kakšen komplet kje.
Odgovori
  • Informacija