http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... istinctive" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfica pravzaprav ni napačna, rabi pa kar nekaj nege, saj jo kar precej napada rija na podnu, ter stiki na pragu z blatniki (spredaj/zadaj).
Za zamenjat bodo prednji diski in zadnji auspuh, nastavit zapahi prtlažnika in haube, zaščita motorja je pa tudi bolj kot ne raztreščena.
JTS ... vsake toliko časa za trenutek spremeni zvok na štantgasu ... ?
Peljal je pa nisem, ker me je rija odvrnila.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
ARfan napisal/-a:Verjetno je bil avto še mrzel, ko se je zvok spreminjal?Če je bil je to normalno oz. neha ko se avto segreje (zaug) .
Pri temperaturi čez 60°C?
kakšen pa je bil zvok?Je občasno avto dobival globji zvok iz izpuha? Načeloma je tako, da ko je avto popolnoma mrzel deluje pod štantgasom normalno, ko pa se začne počasi segrevat pa se obrati zmanjšajo in samo občasno odpira sesalno loputo (takrat se zvok spreminja).Nisem pa še nikoli bil toliko pozoren če to dela tudi pri 60C, vem da pri 70C+ sigurno ne...bom v kratkem čisto za info preveril.
ROBERTH napisal/-a:
rocky5 napisal/-a:Ve kdo kaj več o tej 156?
Hvala
To je neka specialna verzija! Še nisem videl FL 156 z zadnjo havbo pred FL. To bo s časom dobra investicija.
Sedaj pa čakam, da bo slika zadnjega dela odstranjena z oglasa.
dejansko je oprema GQ res obstajala vendar ne iz prefl haubo zadaj .
Glede JTS in zvoka - menda je motor napravljen tako, da spreminja mešanico goriva, da kao prihrani benz. Mogoče je sprememba zvoka posledica ti. Lean fuel mix-a, torej bolj revne mešanice. To so napravili za kao vožnjo po mestu, ko stojiš pred semaforjem pri prostem teku in avto preklopi na tole revno mešanico.
Zdaj ali je to to in se to dejansko sliši, pa ne vem.
Mogoče lahko kaj doda Foggy, če je že kaj peljal avto kam ven iz garaže.
lep pozdrav pozna kdo mogoce tole 159 nekako mi izgleda prelepo da bi bilo vse ok oz. res predvsem kilometri na 10 let starem avtu. http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
sajer napisal/-a:Ne nism bil,sam če bi jo ponovno za sebe iskal,bi šel sigurno pogledat.
+1
Ceprav sem se (cca 1mesec kolikor sem ogledoval ponudbo) osredotocal na 1.9 (in ga prejsni teden uspesno nabavil) bi tega tudi ce je 2.4 sel pogledat