No... meni se zdi, da prav nobena nima res osnovenga interierja, ker majo če se nisem kaj spregledal prav vse usnjen interier, in vsaj alu (ali lesene) dodatke (torej majo dodan luxury ali pa sport pack). Pravtako majo vse xenon luči spredaj, osnovni ma halogneske žaromete in 16 col, in tako naprej...
Sam bi pričakoval, da je prej dizel na voljo samo z 8. stopenjskim avtomatikom in bencinar z obema....
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
MaStr napisal/-a:Notranjost je res čudovita, vseeno pogrešam en prekrasen detajl, no v bistvu so trije....
Se strinjate?
Sredinska konzola obrnjena bolj proti šoferju in trije zelo lepi števci na konzoli. Konzolo ima 159 po mojem mnenju TOP. Sem pričakoval modernizacijo izgleda, ne pa čisto spremembo. Malo škoda
alfa_samec napisal/-a:Za vas ne vem, toda meni tudi čisto osnovna različica znotraj izgleda fantastično. Od armaturke pa do sedežev, vse je res na visokem nivoju (po slikah sodeč).
Jaz, in očitno tudi še kdo drug to razumemo, kot različica s čisto osnovno opremo. Bodi bolj jasen naslednjič pa no be zapletov
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Govorice da naj bi bila začetna cena v Veliki Britaniji okoli 26.000 GBP..torej ca. 33.500€. Seveda sem niso šteti popusti ipd. Očitno so to samo špekulacije na osnovi cen ostalih znamk primerljivih avtomobilov premijskega razreda.
MaStr napisal/-a:"Giulia bo na voljo z 2,2-litrskim dizlom s 110 kW (150 KM) in 132 kW (180 KM), obakrat ali s šeststopenjskim ročnim ali osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, moč se seveda prenaša na zadnji kolesni par.
Rival BMW-ja Trojke bo imel tudi 2-litrski turbo bencinar z visokotlačnim vbrizgom goriva s 147 kW (200 KM) in 330 Nm navora že pri 1750 vrtljajih. Na voljo bo izključno z osemstopenjskim avtomatikom." Vir: Avtomanija
Kaj res ne bo tudi ročnega za ta motor??
Ne, trenutno zgleda da bodo vsi bencinarji samo avtomatiki. Z izjemo QV. Tudi 210KM 2.2 JTDm naj bi bil na voljo samo v AT8 in AWD rsazličici.
Vzamem nazaj, ravno pogledal predstavitev Giulie še enkrat in Wester pove, da bo vseh pet različic na voljo tako z ročnim, kot tudi z avtomatskim menjalnikom. Čeprav je pa vse odvisno kako si razlagaš njegov stavek.
Zadnjič spremenil Yigy, dne Sr Mar 02, 2016 5:40 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
alfa_samec napisal/-a:Za vas ne vem, toda meni tudi čisto osnovna različica znotraj izgleda fantastično. Od armaturke pa do sedežev, vse je res na visokem nivoju (po slikah sodeč).
In kot kaže so odpravili tudi tisto štrlečo plastiko v prtljažniku
Kje si pa videl osnovne razlicice? To, kar je na ogled v Zenevi, definitivno niso osnovne Giulie...
To po informacijah iz press releasa so Giulie z opremo Super in ali s Sports ali Luxury Pack-om + kakšni detajli kot so usnjena armaturka ipd.
Zanimivo, da alfaromeo.de omenja 2.2 JTDm poleg izvedb s 150 in 180 konji tudi v verziji s 136 konji, na alfaromeo.it in v vseh uradnih press releasih pa omenjajo samo 150- in 180-konjske verzije...
ZRow napisal/-a:Zanimivo, da alfaromeo.de omenja 2.2 JTDm poleg izvedb s 150 in 180 konji tudi v verziji s 136 konji, na alfaromeo.it in v vseh uradnih press releasih pa omenjajo samo 150- in 180-konjske verzije...
Verjetno bodo 136 konjske na voljo samo za določene trge oz. države (predvidevam).
Btw zakaj nekateri stalno smetite to temo...imate ločeno temo o prodajni strategiji AR pa se tam razpišite.