Ta teden sem šel pogledat 166 3,2 V6 TI, ki se prodaja že pol leta. Da se ne bo kdo slinil, ker ni vredno .. Prodajalec sicer ničesar ni zanikal ali skrival, ampak avto je v žalostnem stanju
- gnil pokrov motorja
- sklopka na koncu
- notranjost slabo ohranjena ( sedeži sicer niso strgani so pa dobro oguljeni, pomik ne dela v vseh smereh)
- kompresor klime ne dela
- poden rjav na par koncih
- zadaj desno je bil konkretno zaleten, rja tolče ven pri spoju zadnjega boka in praga, slabo popravljeno-zaščiteno, posledično je tudi pleh pod akumulatorjem skoraj pregnit, vprašanje kaj je po zadnjimi kolotekom in odbijačem
- izpuh pušča, zadnji lonec gnil do konca
- motor, veliki servis je bil narejen 2012 pred 20kkm (menjani dročniki, sesalni in izpušni ventili, ne ve zakaj ?), izgleda pa bolj žalostno..
- komplet zavore ne obstajajo.
- v podvozju sicer ni lufta ( vsaj poka ne), zadnja kolesa stojijo postrani, vzmeti dobro načete od rje.
Težko sodim, ker je to edina 166 3,2 , ki sem jo peljal. Avto proti 166Mjet ne gre nikamor. Da o primerjavi z 147 GTA ne izgubljam besed.
Dal bi jo za 1800€, ki jih po moje ni vredna. Po takem ogledu je človek kar malo žalosten, ko vidi kaj je nastalo iz takega avta. Potem še bolj cenim tisto ki jo imam doma.