Pa da ne bo napadanja, nexen ni boljša guma od tt,miša ali tako naprej, je pa odličen približek in rad bi videl koliko tega potenciala res porabimo.

Mislim, da je prijateljski popust bolj ugodenGregson007 napisal/-a:Potem za člane je še ugodnje?MaStr napisal/-a:Jaz sem Nexen N'Fera SU1 235-40-18 dobil za dobrih 71€ pri našem klubskem partnerju Brce na Jesenicah

ugodnomifek napisal/-a:na mimovrste so bile Su1 225/40 R18 71€ kom.
no pa si le pršparu in še mal reklame naredil našemu partnerju.MaStr napisal/-a:Jaz sem Nexen N'Fera SU1 235-40-18 dobil za dobrih 71€ pri našem klubskem partnerju Brce na Jesenicah

Zavihek za včlanitev v klub je zgoraj desno... Za podporo klubuMaStr napisal/-a:Mislim, da je prijateljski popust bolj ugodenGregson007 napisal/-a:Potem za člane je še ugodnje?MaStr napisal/-a:Jaz sem Nexen N'Fera SU1 235-40-18 dobil za dobrih 71€ pri našem klubskem partnerju Brce na Jesenicah

Primerjave ne poznam,imam pa sam od lani N8000 in sem zadovoljen.Sem se pa za 8000 odločil na podlagi večih pozitivnih ocen na testih,dočim za SU1 ali SU4 še ni bilo nekih testov objavljenih(lani pač).8000-ka je pač preverjeno dobra guma za svoj denar.SilverMan napisal/-a:Lahko kdo že kaj konkretnega napiše o Nexen SU1 v primerjavi z N8000 ?

Osebno oceno o SU1 boš kmalu lahko prebral tu gori....SilverMan napisal/-a:Lahko kdo že kaj konkretnega napiše o Nexen SU1 v primerjavi z N8000 ?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost