alen232 napisal/-a:Na trenutke pofirbcam dolocene avte, ki so me vcasih zanimali in sem se celo pregovarjal glede cene in nic me bolj ne razveseli ko vidim da se ista alfa prodaja še zmeraj vendar je cena nižja od tiste, katero sem jaz dajal takrat! Ampak ker je preprodajalec tele,govedo in se bi lahko nasteval mu jo se ni uspelo prodati! Pa se vsem v info ta alfa tako škripa podvozje, roke in amortizerji da bi vse bilo za menjat. Jaz sem pol kupil 159 in sem zelo zadovoljen.
Tega prodajalca res ne razumem. Vmes je imel ceno 5190 (neki takega), pa je vztrajno zniževal do nekje 4700 (prej celo 4600), danes pa zopet dvignil ceno in to na nov rekord (povezano s Prevcem?) 5390
Xsenona zihr nima (manka oznaka pri zadnji tipki pod radiom ) na odbijaču je pa videt sistem za pranje žarometov. Če je okoli meglenke imitacija kroma potem odbijač NI letnik 2010.
Okoli meglenk imam jaz črno plastiko, Bi-Xsenon ima zadnjo (5-to) stikalo na armaturki za izklop nagibanja xsenonk v ovinek.
Malo mi je čudno to.
Upam da sem kaj pomagal
No tole je moja prva alfa, ki sem jo uvozil leta 2009. Prodana je bila forumašu, potem pa je menjala kar nekaj lastnikov. Nazadnje je lastnik pri meni kupoval 19 col rabljene gume, par mesecev nazaj.
Avto je še vedno lep, edino turbina je zelo glasna. Je pa čipana v maximum, baje ima še nekaj drugih predelav, tako da avto res lepo potegne,...
Je pa v Trbovljah trenutno doma,...
alen232 napisal/-a:Na trenutke pofirbcam dolocene avte, ki so me vcasih zanimali in sem se celo pregovarjal glede cene in nic me bolj ne razveseli ko vidim da se ista alfa prodaja še zmeraj vendar je cena nižja od tiste, katero sem jaz dajal takrat! Ampak ker je preprodajalec tele,govedo in se bi lahko nasteval mu jo se ni uspelo prodati! Pa se vsem v info ta alfa tako škripa podvozje, roke in amortizerji da bi vse bilo za menjat. Jaz sem pol kupil 159 in sem zelo zadovoljen.
Tega prodajalca res ne razumem. Vmes je imel ceno 5190 (neki takega), pa je vztrajno zniževal do nekje 4700 (prej celo 4600), danes pa zopet dvignil ceno in to na nov rekord (povezano s Prevcem?) 5390