saj če ga redno vzdržuješ, servisiraš pa to pol ziher dela !Miholl napisal/-a:Ka pa on ve za ka je narjen... delat mora!

Prvi lastnik, avto kupljen nov na Avtotriglavu, lepo ulavfan do 3500 km, nikoli mrzel tiščan, servisi delani na 10.000 km...., u glavnem avto vzdrževan kot mora bitiUroš napisal/-a:140.000 km s Puntekom,pa to je avto za mesto !
ali si bil šestnajsti lastnik ?
na tvojem mestu bi ga prodal ko bi me drugič pustil na cesti !, ne bi čakal da me še večkratdejan napisal/-a:Prvi lastnik, avto kupljen nov na Avtotriglavu, lepo ulavfan do 3500 km, nikoli mrzel tiščan, servisi delani na 10.000 km...., u glavnem avto vzdrževan kot mora bitiUroš napisal/-a:140.000 km s Puntekom,pa to je avto za mesto !
V 7 letih kar sem ga imel pa sem 4x ostal na cesti, avto je bil nonstop na servisu....
U GLAVNEM JST TEH JAJC NE KUPIM VEČ, PA ČE JIH DAJEJO PO 1000 EUR!!!!!

Sem ful optimist po naravi, pa sem mislil da bo bolje, glede na to da sem v 7 letih zamenjal pol avtaUroš napisal/-a:na tvojem mestu bi ga prodal ko bi me drugič pustil na cesti !, ne bi čakal da me še večkratdejan napisal/-a:Prvi lastnik, avto kupljen nov na Avtotriglavu, lepo ulavfan do 3500 km, nikoli mrzel tiščan, servisi delani na 10.000 km...., u glavnem avto vzdrževan kot mora bitiUroš napisal/-a:140.000 km s Puntekom,pa to je avto za mesto !
V 7 letih kar sem ga imel pa sem 4x ostal na cesti, avto je bil nonstop na servisu....
U GLAVNEM JST TEH JAJC NE KUPIM VEČ, PA ČE JIH DAJEJO PO 1000 EUR!!!!!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost