Hahaha ne boš verjel, sem šel že enkrat pogledat ta avto in določene stvari na avtu nikakor ne sovpadajo z 66kkm. Mi je pa žal da nisem poslikal VIN št. Bom se pa za foro zapeljal tja ker mi ni preveč iz poti in poslikal VIN ter objavil tukaj in naj kdo preveri.
je problem kaj se skriva pod nalepko. Zgleda kot bi nekdo polil z acetonom in bi barva stekla. Drugače je avto lepo vozil. Sem pa si ogledal avto 2 meseca nazaj. Prodajal je za isto ceno.
Ker se definitivno nisem odločil za nakup alfe ki sem jo prej prilep, se pravi tista bela 2008 letnik z lučmi od 2003 letnika ter z 66000 km ( pa našla bi se še kakšna cvetka iz tistega oglasa ), pripenjam nov link in me zanimajo vaša mnenja. Hvala vnaprej.
pozna kdo te dve 156? Razlika med 140ps in 150ps motorjem? Iščem dobro 156ko, oblika ni važna, zaželjena znana zgodovina/servisiranje, ter čimveč opreme.
Prva se je prodajala že enkrat novembra (takrat za 3300€). Za videt je odlična. Je pa 100% bila razbita, vsaj sprednji del in ne preveč dobro popravljena. Na ogledu se havba kar fajn zatikala za odpret, prtljažnik ni stal pokonci, števci niso delovali.
Jaz sem raje odšel dalje ker se mi je zdela vsa nekam sumljiva
SESCH napisal/-a:Prva se je prodajala že enkrat novembra (takrat za 3300€). Za videt je odlična. Je pa 100% bila razbita, vsaj sprednji del in ne preveč dobro popravljena. Na ogledu se havba kar fajn zatikala za odpret, prtljažnik ni stal pokonci, števci niso delovali.
Jaz sem raje odšel dalje ker se mi je zdela vsa nekam sumljiva
Bojanxe napisal/-a:Zgornje sicer ne poznam, sem se pa spomnu da se na forumu tudi ena plinarna prodaja
Poglej med male oglase, uporabnik Buxter jo prodaja.
Plinarna ja tega pa se nisem slisal
Sicer pa ja, je res, prodajam jaz, ce bi bil zainteresiran mi lahko pises ali poklices. Moja je pa tista modra iz avtoneta.