Nova Alfa Romeo Giulia

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

najbolj obvezna oprema pri naročilu bojo luči z lečami :)

sicer pa čez 4-5 let ko bojo doseglive (če se bojo sploh začele do takrat prodajat :lol: ) bo že kaj drugega veni :P
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Aless napisal/-a:najbolj obvezna oprema pri naročilu bojo luči z lečami :)

sicer pa čez 4-5 let ko bojo doseglive (če se bojo sploh začele do takrat prodajat :lol: ) bo že kaj drugega veni :P
Če se to tiče novih modelov alf glede na pretekle izkušnje ne bi polagal ravno roke v ogenj :lol:
ZRow
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Novo mesto

Saj tudi s halogenskimi žarometi ne zgleda tako slabo. Sigurno se pa ne bi branil xenona. :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Škoda mi je samo, da glede na konfigurator v civilni verziji ne bo možnosti izbire black&ice interiorja z zeleno-belimi šivi, ki je očitno namenjen samo QV.
ZRow
Alfa Member
Alfa Member

ALFAROMEO GIULIA 2.2 JTDM 150cv Business Launch Ed 37,441€

http://www.rent360.it/it/prodotti/2146-alfaromeo-GIULIA" onclick="window.open(this.href);return false;

ALFAROMEO GIULIA 2.2 JTDM 180cv Business Sprt Launch Ed. aut. 8M 44,640€

http://www.rent360.it/it/prodotti/2145-alfaromeo-GIULIA" onclick="window.open(this.href);return false;

me res zanima, kolko so realne te cene...
ZRow
Alfa Member
Alfa Member

Slika
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

37 jurjev...upam da bojo fajne popuste gor dajal :D
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Že večkrat povedano - cena malo bolje opremljenega 150 konjskega dizelskega premium avta tega ranga se takoj dvigne na 50.000 €, tako da te cene niso niti slučajno visoke, sploh ker so ti primerki že z neko smiselno opremo. Že pri Insingii/Talismanu/Superbu si takoj nad 40 jurjev, kaj šele pri premium znamkah.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

lizard napisal/-a:Že večkrat povedano - cena malo bolje opremljenega 150 konjskega dizelskega premium avta tega ranga se takoj dvigne na 50.000 €, tako da te cene niso niti slučajno visoke, sploh ker so ti primerki že z neko smiselno opremo. Že pri Insingii/Talismanu/Superbu si takoj nad 40 jurjev, kaj šele pri premium znamkah.

Jok brate odpade....
RS all the way
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ge%20paket" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ROBERTH napisal/-a:
lizard napisal/-a:Že večkrat povedano - cena malo bolje opremljenega 150 konjskega dizelskega premium avta tega ranga se takoj dvigne na 50.000 €, tako da te cene niso niti slučajno visoke, sploh ker so ti primerki že z neko smiselno opremo. Že pri Insingii/Talismanu/Superbu si takoj nad 40 jurjev, kaj šele pri premium znamkah.

Jok brate odpade....
RS all the way
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ge%20paket" onclick="window.open(this.href);return false;
Jok brate Octavia je klasa Golfa. Pa tudi drugače, a res 220konjski pocenjeni golf z zadkom primerjaš z RWD premium limuzinami, ki so razred više? A Fabia RS ne pride v poštev? :D Je še cenejša od vseh zgoraj naštetih.
Uporabniški avatar
THOR
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: alfa 33/156/159/giulietta

A si ti resno škodo dal v primerjavo, mah pojdi raje na deci, pa ne preveč tipkat :) Ma kakšne mate no.
Če bodo take cene, so kar ugodne.
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Vse kar sem hotel napisat je, da bodo z vhodno ceno okoli 40 k falili (in to za tisto lepotico z ratkapami)
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0Advantage" onclick="window.open(this.href);return false;
Od tu, do 30 k je lahko vhodni model.
Kam potem cene odtavajo, me sploh ne zanima.
Če bi že bil interesent za ta avto, bi moral za 30 k že nekaj kupiti...
Ker si želite čimvišje cene, sklepam, da niste interesenti za nakup nove in računate na leasing floto čez 3 leta in potem.

In da, ne bom več pisal, da boste v miru ........., ma ne vem kako se temu reče.... mogoče onanirali.
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

samo 1500cc mlinček ne paše v giulio...

kje se motorji začnejo je povsem ok, kvečjemu bi še kakšni v6 bencin vmes manjkal z manj kot 500hp...če pa daš bmw 3 v primerjavo z 2.0 bencin al pa dizel motorjem pa ni več 27k€ dovolj...

glede na motorno paleto je cena od 30k naprej povsem spremenljiva...

moja 159ka je bila cca 27k pa nekaj, pa kaj druga kot pa tempomat pa avtomatsko klimo nima, ima tisto kaj povprečen človek rabi. In to je bilo 10 let nazaj, tako da bi komot lahko bla tudi 35k giulia pa glede na vrednost denarja ne bi bilo nič čudnega

recimo da tu nekje:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=7064967&" onclick="window.open(this.href);return false;

z malo dodatki pa tu:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10834026" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Nov avto Serija 3 bencinar 1.5 litra 136 KM se začne pri 32.600€ ... Dizel 1.6d pa pri 35.000€. Uradni podatki BMW konfiguratorja.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ROBERTH napisal/-a:Vse kar sem hotel napisat je, da bodo z vhodno ceno okoli 40 k falili (in to za tisto lepotico z ratkapami)
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0Advantage" onclick="window.open(this.href);return false;
Od tu, do 30 k je lahko vhodni model.
Kam potem cene odtavajo, me sploh ne zanima.
Če bi že bil interesent za ta avto, bi moral za 30 k že nekaj kupiti...
Ker si želite čimvišje cene, sklepam, da niste interesenti za nakup nove in računate na leasing floto čez 3 leta in potem.

In da, ne bom več pisal, da boste v miru ........., ma ne vem kako se temu reče.... mogoče onanirali.
S temi ad hominem napadi izpadaš šibko. Vzami si vsaj malo časa, tak kot si ga je alfa_samec, in si oglej uradni cenik od BMW-ja. In ko bodo cene Giulie uradne, primerjaj enako motorizirane modele. Šele tako dobiš neko verodostojno primerjavo, ne pa z lepljenjem raznoraznih avto.net linkov, da tiste octavije raje ne omenjam.
janezkranj
Alfa Junior
Alfa Junior

Dragi alfisti

Vidim da se debata o cenah nove Giulije - nekateri da je logično da je tako visoka cena drugi pa da je cena previsoka.
Moje mnenje je da tisti ki zagovarjate visoke cene nimate pojma o realni ekonomiji, prava cena produkta je seveda tista cena ki jo trg sprejme in v kolikor bodo cene kot kaže da naj bi bile so popolnoma brcnili v temo. Kot so brcnili v temo ker ne bo SW oz. bo leta 2018 ni še z nekaj drugimi potezami.
Če bodo take cene bo prodaja mizerna - saj flotne prodaje ne bo, po cca 1 letu bodo dajali groooooomooooozaaaanske popuste ampak ko vlak odpelje, odpelje in je treba čakati novega samo za model ki je zamudil svoje je končano. Lep primer je FORD MONDEO, a kdo vidi kakšnega na cesti, ki ni polepljen od avto hiše, jaz sem videl samo 1 do sedaj z SLO tablicami in 1 z DE tablicami, pa avtu ni kaj reči samo v DE je 15% cenejši kot PASSAT v SLO pa je 10% dražji kot PASSAT - fantje moji PASSAT je merilo tega razreda pa lahko še kdo kaj reče in pametari okrog tega ampak dejstva so dejstva - včeraj se peljem od Brnika v Kranj - cca 15 km in nasproti se mi pripelje 6 novih PASSAT - ov. pa pamatarite kolikor hočete ampak 100.000 prodanih GIULIJ v 1 koledarskem letu pa takih cenah je ČISTA UTOPIJA.
Meni je prodajalec v salonu AR - ki ga sploh ni, je samo prostor kjer so FIATI, JEEPI neuradno rekel da bo cena osnovnega modela cca 25 - 26.000 €, ampak če bo cena kot kaže mnogo višja bo prodaja v SLO bo par 10 kosov prvo leto - navdušenci za AR z €, par kosov naslednje leto potem pa je ne bo sploh več v salonu ker ne bo zanimanja.
Kot je pred mano že napisal je ko stopiš v prodajalno BMW in te zanima serija 3 se takoj začnejo pogovarjati o cca 10.000 € popusta ne gledati uradnih cenikov.
No seveda pa se lahko motim, ampak do sedaj se še nisem.

LP

Janez
Zaklenjeno
  • Informacija