in te nic ne silim verjeti ali upostevati mojemu pisanju.TopFlink napisal/-a: ...vse kar pisem je zgolj subjektivno mnenje, ki velja konkretno temu avtu. Vem, da bom pisal marsikomu Bogokletno, a to je TA Giulia skozi moje oci....![]()
Vidis, v mojih letih clovek malce drugace razmislja, kako in za kaj bo potrosil svoj denarCaci napisal/-a:...Končna izdelava mi je na tretjem mestu...

Je (vsaj v nemškem konfiguratorju), ampak s temi 180 ali pa 200 konji, tudi če je nima... močnejše verzije pa so zaenkrat napovedane samo s Q4 pogonom, tako da se kot kaže ne bo dalo dobiti Giulio z več kot 200 konji in zadnjim pogonom (razen Quadrifoglio seveda), kar je res butasto - mogoče si pri FLju premislijo. Pa pustimo razni tuning motorja in podobno...Grilzz napisal/-a:Z avtomatikom še ni špere.

Ce to name leti, te naj potolazim, da je moja psiha cisto v redu. NE iscem napak, vendar mi one bodejo v oci in ce je polen forum nekih (mojemu misljenju nepotrebnih) primerjav z "sveto trojico" sem se jaz uporabil te vsporednice.Dejch napisal/-a:Zanimivo mi je kaj dela psiha. Ljudje pri Alfah enostavno IŠČEJO napake, medtem ko pri trojici je ravno obratno, iščejo pozitivne lastnosti in jih poveličujejo.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti