Moram reči, da je to eden boljših če ne najboljših testov, kar sem jih prebral o Giulii.

Hvala za clanek. Ampak zal moram reci, da se ne strinjam s tabo, tole mi je eden bolj salabajzerskih testov, kar sem jih prebral v zadnjem casu.lizard napisal/-a:EVO-jev primerjalni test (recimo) med Giulio Quadrifoglio, BMW-jem M4 Competition, MB-jem AMG C63 S Coupe in Lexusom RC F - vsi razen Giulie so kupeji, kar jih kot so zapisali avtorji, postavi v prednost, saj so zaradi manj vrat bolj rigidni, vendar so želeli Giulio postaviti pred čim večji izziv, kajti če premaga kupeje, bo limuzine pojedla (približno prevajam iz testa).
Moram reči, da je to eden boljših če ne najboljših testov, kar sem jih prebral o Giulii.
Glede sablon, ja pa ne samo v zadnjem casu, se mi zdi da je tako od pamtiveka. To da clanek ni narejen po sabloni za bivalnike na kolesih je nekaj dobrega (ceprav v zadnjem odstavku zasmrdi po tem), ne naredi pa to clanek dober. Manjek razgledanosti, manjek pojasnil in informacij in ocitna pristranskost me najbolj moti. Ne pove nic novega, omeni tezave z zavorami in diffom v krajsih zavojih, kar jemljem z rezervo, sploh pa ne razumem kaj je mislil z ABS actuation refinement, ker ni nic napisal razen tega, taka trditev klice po razlagi. Clanek razpreda o dobrih lastnostih oz. prednostih ravno tako in toliko, da jih na koncu cimlepse relativizira, o kritikah pa ne razlozi veliko... hmmZRow napisal/-a:Zdravc, jaz se pa s tabo ne strinjamčlanek je prav v užitek prebrat, pa nima to nobene veze s tem, da govorijo o Alfi. Če imaš, tako kot jaz, pri prebiranju avtomobilističnih člankov občutek, da vsi novinarji pišejo, kot bi izpolnjevali en in isti dolgočasen formular, je ta napisan prav neverjetno osvežujoče. Že res, da nič ne povejo o tem, koliko kovčkov lahko spravijo v prtljažnik ali da na zadnjih sedežih višjerasli butajo z glavo v strop (naprimer). Review je napisan izključno iz zornega kota vozniške izkušnje, kar je (vsaj zame) pravzaprav ena najbolj pomembnih stvari pri avtomobilu.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov