Dragi alfisti
Kot vidim vas vse mogoče fene AR in ostale ki vas AR navdušuje in mogoče celo nekaj potencialnih kupcev vaš zastopnik naš super sposobni uvoznik AR še vedno nateguje in se dela iz vas norca da še vedno ni ne cen in ne kakršnih koli info torej je SLO na nivoju Culukafrije, Konga, in podobnih držav.
Dolgo se nisem oglasil ker sem želel da se razvije debata o novi Giuliji in ko berem lahko razdelim vaše komentarje na:
1. zagovornike znamke ki so v večini veliki fani in zagovarjajo visoko upravičeno ceno - ti so popolni ekonomski analfabeti in verjetno jih večina nima za burek, saj je znano da vsako vozilo stane med 4 - 6 €/kg vse ostalo so zaslužki, marketing, davki a mislite da imajo direktorji velikih avtomobilskih tovarn 50 mio € letne plače zato ker bi zaslužili pri avtu par sto €, torej je vse to davek na neumnost kupcev.
2. rahle skeptike - ki rahlo dvomite v uspeh Giulie, ampak upate da bo že nekako šlo, ampak vedeti morate da za nikogar ne rastejo € na drevju ampak jih je treba zaslužiti
3. nekaj malega tistih ki menijo da je avto OK ampak cena zna biti problem in bo prodaja lahko problem
4. nekaj takih ki mislijo da je cena previsoka oz. absolutno previsoka - tem se pridružujem judi jaz
Dragi moji ampak številke o prodaji kažejo da je številka 100.000 Giulij letne prodaje čista utopija saj je znano, da je Italija največji trg za AR cca 1/3 jih prodajo v Italiji, 2/3 pa v ostalih državah Evrope - Sveta. No in koliko so jih prodali v maju, juniju, juliju in avgustu v Italiji - cca 3.000 kosov, pa še teh je 20% testnih
Dragi moji ko zapoje pesem € ostala čustva žal hitro minejo.
Žal mi je, ampak misija AR ni na najboljši poti v uspeh saj vse šlamparije pač kupci tudi če je zapakirana v lično embalažo ne pogoltnejo
Verjetno bo sedaj padlo po meni veliko komentarjev ampak nič hudega bomo videli leta 2018 kdo je imel prav.
Bodite mi lepo
Janez