Avstrijske tablice
Pa da se ne bo spet kdo prehitro spotaknu, obe luči sta ji delali, samo na sliki je tako.

Spet kar nekaj nakladaš. Povsem jasno mi je, da gre za prodajo vseh Alfinih modelov skupaj. Seveda je številka v taki primerjavi majhna. Po moje nobeden razen tebe ne pričakuje, da bo 50% avtomobilov, prodanih v Italiji, samo Alf. Če pa pogledaš v kontekstu prodajnih številk iz prejšnjih let (okoli 65k lansko leto, se mi zdi), lahko počasi pričakuješ izboljšanje položaja za znamko.alfasan napisal/-a:google translate "Skupnega števila osebnih vozil Alfa Romeo, ki se prodajajo v septembru v Italiji so presegli 3800 enot."
Torej niso prodali 3800 giuli temveč vseh alf skupaj. Niso pa specificirali koliko avtov posameznega modela so prodali.
Če si pisal, da se dobro prodajajo vsi modeli, naj popravim, da je 3800 avtov ene znamke na trgu velikem 60000 mio zelo malo.
Ta primerjava je še najboljša. Giuliij je torej bilo prodanih pol manj kot Audijev A4, ki je bil lansiran v podobnem času in je torej podobno svež model s podobno ceno. Drugje po Evropi je razlika med A4-ko in Giulio verjetno večja. Je pa pomojem dobro počakat še par mescev da po celotni Evropi začnejo prodajat avte, ki so bili individualno naročeni. Je pa vsekakor vzpodbudno da dosegajo take številke. Kako se pa prodaja Jaguar XE?bacco979 napisal/-a:3800 kosov vseh treh modelov je 80 več kot vseh avtomobilov Kia na tem istem 60 mio trgu.
Giulij je od tega 762, kar je precej primerljivo z 816 kosi BMW 3 oz. skoraj pol manj kot Audijev A4 (1408).

Zato pa v vsakem bloku reklam lahko vidimo Mercedese in BMW...xalfist napisal/-a:Jaz nevem kaj sploh eni izgubljate besede o slo prodajalcih alfa. Že samo to da reklamirajo(po radio) "novo alfo giulietto" ki je na tržišču že par let, spremenili pa so jo tolk da lahko recejo da so jo, a na trg pa prihaja povsem nova alfa giulijo pa niti besede , to pove vse.

Whatever 2xalfafil napisal/-a:Mislim,whatever.,očitno poslušaš veliko radio in to točno določen,ker samo tam imajo reklamo za Giulietto.Vem,ker ko sem na vikendu,samo to postajo mi najbolj vleče.Aja,ti maš svoje življenje,karkoli že želiš s tem povedat.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov