Nova Alfa Romeo Giulia

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

a lahko kdo pride do info kdaj jo bodo po Vranskem podili?
Slika
Uporabniški avatar
kostolomc
Alfist
Alfist
Kraj: "Moj dom je Lublana ...."

godlike napisal/-a:
Piki napisal/-a:Včeraj sem na AT ujel pogovor, ko so klicali in vabili ljudi na dogodek, mislim, da ob začetku prodaje. Dan d je četrtek, 20. oktober. Giulie še ni v salonu.
Tudi mene so klicali. Samo so pa rekli, da mi bodo poslali vabilo na mail.

tut mene so klical in mi rekl da mi bojo poslal mejl :D
ZRow
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Novo mesto

Gregson007 napisal/-a:trenutno so s strani AT registrirane:
2x QV (rdeča z avt. in bela z ročnim menjalnikom), ter 2.2 dizli - 2x bela, 1x rdeča, 2x temno siva; na uporabi so pri gospodih najvišjih ,,nadškofih,,.
To so vse namenjene za AT LJ, ali jih bodo razdelili tudi ostalim prodajalcem po SLO?
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Edino če prodam vikend,lahko grem po QV 8)
Bo pa zanimivo videt koliko kupcev bo našla v slo.
Uporabniški avatar
godlike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: okolica MB

Saj vikenda ne rabiš. Bo z QV-jem več veselja. :lol:
Renault 4 GTL 1992
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 2012
Ford Focus ST-Line karavan 1.5 (182) 2019
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Danes zjutraj,ko bi ceniki že morali bit zunaj,na uradni strani piše;STRANICE U IZRADI http://www.alfaromeo.si/" onclick="window.open(this.href);return false; =D>
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Nekateri čakajo na cenik k pes na kost. Zakaj? Saj se tistega, ki nima namena kupit novega avta to sploh ne tiče.
Iz vidika resnosti generalnega uvoznika, se pa moram strinjati z vsemi tistimi, ki so kritični.
pinny
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Šoštanj

Tole ma ar na fb .....

Danes uradno predstavljamo novo Alfa Romeo Giulio. Novinarji jo že spoznavajo in preizkušajo po okoliških cestah, različico Quadrifoglio pa tudi na poligonu Centra varne vožnje Vransko.
Predvidoma ob 11.45 se bo začela uradna novinarska konferenca, del jo boste lahko v živo spremljali preko FB.

sljik se mi pa ne da limat :D
Marchianio
Alfa Member
Alfa Member

Predstavitev za novinarje pa takšna, kot bi v osnovni šoli nekdo naredil powerpoint za dobro trojko :lol:
pinny
Alfa Member
Alfa Member

Sm za foro mal posnetka tiskovne pogledu, ma to bi še pr men verjetn šlo skoz :mrgreen:
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Srednja žalost kako to poteka...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Cena v Sloveniji bo kot kaže 34.500€ za 150 konjski dizel, s tem ko dajejo nek brutalen 4500€ popust, napisan že takoj zraven na uradnem ceniku - pa kdo to dela? Tako velik popust je sicer samo za čisto osnovno (ne Super!) 150 konjsko različico - vse ostale imajo popusta 2500€. http://www.alfaromeo.si/cenik/alfa-giulia.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Torej dajejo kar 13% popust že ob uvedbi modela - loosers! Najbrž so jokali cele dneve Italjanom da če ne dovolijo tako velik popust da je ne bojo nič prodali - ker urediti makreting, imidž in odnos je za njih pretežka naloga - kar jasno nakazuje že zelo dolgočasno izvedena predstavitev. Italjani pa verjetno niso dovolili da bi uradno reklamirali avto za zgolj 30.000€, ker potem javnosti sporočajo da je avto v rangu Passata - in sedaj imamo to komedijo od cenika. :P

Ker jo pa bodo itak slabo tržili bo najbrž ta popust čez 2 leti znašal že 10.000€ in bo stala kot VW Golf :mrgreen: Ah ta Slovenija in Avtotriglav...

Torej vsi ostali modeli imajo popust 2500€ - kar je sicer skregano z logiko - namreč če bi nudili na vse modele cca 13% popusta bi dražji mogli imeti v absolutnih številkah seveda še večji popust.... Je pa jasno da hočejo s tem 4500€skim popustom za osnovno različico nekako prodati vsaj nekaj kosov - a vseeno, je to najbolj lenobna in tako najenostavnejša pot kak višat prodajo.

Ampak ne boste verjeli temu - odločili so se celo zamenjat tisto spletno stran iz 90ih let prešnjega stoletja - naravnost neverjetno! V to sem verjel manj kot to da se se bo Alfa odločila narediti RWD limuzino s konji M, AMG in RS oddelka :D http://alfaromeo.si/" onclick="window.open(this.href);return false; Seveda pa nima konfiguratorja, ker ga očitno v 4ih mescih odkar obstaja konfigurator v Italjanskem jeziku še niso imeli časa prevest.

No mogoče sem pa zgolj preveč kritičen in nesramen :D
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
pinny
Alfa Member
Alfa Member

Se čisto strinjam z tabo :). Bi pa reku še samo to, da če bi v sloveniji samo avto triglav prodajal alfe, bi jih res bore malo glede na njihov splošn odnos.
Klxi
Alfa Junior
Alfa Junior

Našu sem zapis z današnje novinarske predstavitve...Res zgleda bolano Giulia :P ....QV pa sploh :shock:

https://www.avtofotomarket.si/aktualno/ ... eo-giulia/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
4momo
Alfist
Alfist
Kraj: štajerska

Ne razumem zakaj jamranje ker je popust ? Saj lahko daste več :mrgreen: , če vas moti :roll:
tudi Giulietta je imela leto in pol popust 2400€ v osnovi.........
Saj se morajo prodajat, da jih ljudje vidijo in se mogoče ogrejejo za nakup.
Zaklenjeno
  • Informacija