Kdo bo pa kupil pri takem popustu!
V mercatorju me čudno gledajo, da nimam pika kartice. Tukaj mi hočejo prodat pa s popustom.
Grem raje dat moje šuške nekam kjer se ve, da ne dajejo popusta!
Popusti! To je samo za sirotinjo!
Kritike in pohvale se naj sodijo po kvaliteti njihove vsebine, in ne po finančnem stanju avtorja. Na enak način se naj kritike/pohvale tudi zavračajo - torej vsebinsko. Ko nekdo pri debatah začne naprej metat stavke kot so: kje ste zaj tisti kritiki ko je treba dat denar, ali pa; ti si še premlad, boš še videl, in podobno, je to lahko znak da nekdo hoče skrit svojo nezmožnost sestave protiargumenta.alfa_samec napisal/-a:Koliko od tistih ta najbolj glasnih in nestrpnih vas jo je že naročilo?

In čisto upravičeno, saj to zamujanje, stanje negotovisti in manjka informacij glede izdelka lahko negativno vplivajo na prodajo. Ne vem pa kakšno zvezo ima zdaj to s tem če oseba, ki to izpostavi ima ali nima denar za nakup avta. Saj pa ne izvira vsaka kritika iz lastnih interesov.alfa_samec napisal/-a:Kritični in nestrpni so bili do tega, da avta še ni mogoče kupiti in ni znanih cen pri nas
predvidevam, da ko ti kaj kupuješ, zmeraj vprašaš, zakaj je tako poceni in če lahko več za tisto reč plačaš.Grilzz napisal/-a:Kdo bo pa kupil pri takem popustu!
V mercatorju me čudno gledajo, da nimam pika kartice. Tukaj mi hočejo prodat pa s popustom.

pinny napisal/-a:predvidevam, da ko ti kaj kupuješ, zmeraj vprašaš, zakaj je tako poceni in če lahko več za tisto reč plačaš.Grilzz napisal/-a:Kdo bo pa kupil pri takem popustu!
Doma verjetno pa ješ z pozlačenim priborom

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti