Nova Alfa Romeo Giulia

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Kdo bo pa kupil pri takem popustu!

V mercatorju me čudno gledajo, da nimam pika kartice. Tukaj mi hočejo prodat pa s popustom.

Grem raje dat moje šuške nekam kjer se ve, da ne dajejo popusta!

Popusti! To je samo za sirotinjo!
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a:Koliko od tistih ta najbolj glasnih in nestrpnih vas jo je že naročilo?
Kritike in pohvale se naj sodijo po kvaliteti njihove vsebine, in ne po finančnem stanju avtorja. Na enak način se naj kritike/pohvale tudi zavračajo - torej vsebinsko. Ko nekdo pri debatah začne naprej metat stavke kot so: kje ste zaj tisti kritiki ko je treba dat denar, ali pa; ti si še premlad, boš še videl, in podobno, je to lahko znak da nekdo hoče skrit svojo nezmožnost sestave protiargumenta.

Nekdo si lahko privošči avto za 500€, nekdo za 10.000€ in nekdo za 50.000€, ne glede na to se more mnenje vseh teh vrednotiti po istih kriterijih.

P.S. Sicer pa zakaj bi glasni in nestrpni kritiki naročili avto ki jim ni všeč? Bojo kupili potem prej že kaj drugega...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Kritični in nestrpni so bili do tega, da avta še ni mogoče kupiti in ni znanih cen pri nas :wink:
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Giulia je osvojila nagrado EuroCarBody 2016

Svaka cast in cestitke :)

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Čestike in pohvale od vsepovsod. Očitno upravičeno.
Pa bodo smotani Italijani znali to izkoristiti?
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Upam,da bo čim manj poporodnih težav. Mene je zanimalo pričetek prodaje in cene,predvsem,da vidim,ali sem se prenaglil z nakupom drugega vozila,ostalo naj ne bi zanimalo nikogar :doubt: :wink:
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a:Kritični in nestrpni so bili do tega, da avta še ni mogoče kupiti in ni znanih cen pri nas :wink:
In čisto upravičeno, saj to zamujanje, stanje negotovisti in manjka informacij glede izdelka lahko negativno vplivajo na prodajo. Ne vem pa kakšno zvezo ima zdaj to s tem če oseba, ki to izpostavi ima ali nima denar za nakup avta. Saj pa ne izvira vsaka kritika iz lastnih interesov.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
pinny
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Šoštanj

Grilzz napisal/-a:Kdo bo pa kupil pri takem popustu!

V mercatorju me čudno gledajo, da nimam pika kartice. Tukaj mi hočejo prodat pa s popustom.

predvidevam, da ko ti kaj kupuješ, zmeraj vprašaš, zakaj je tako poceni in če lahko več za tisto reč plačaš.
Doma verjetno pa ješ z pozlačenim priborom
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

pinny napisal/-a:
Grilzz napisal/-a:Kdo bo pa kupil pri takem popustu!

predvidevam, da ko ti kaj kupuješ, zmeraj vprašaš, zakaj je tako poceni in če lahko več za tisto reč plačaš.
Doma verjetno pa ješ z pozlačenim priborom

a res nisi opazil sarkazma :)?
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Tile popusti gredo tudi meni na živce. Pa ne zaradi samega popusta, temveč zato, ker se bodo potem fantje bahali, da imajo 35000 eur vreden avto. Kar seveda ni res, vreden je toliko kot zanj plačaš pa še to le v trenutku nakupa, torej -4500 eur - dodan pogajalski popust. Torej ne bo nič več vredna kot malo bolj naloudan passat. Jojojoj, moja alfa je pa ja več vredna od enga passateka. Ja je, toda ne osnovna giulia.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

In to je tebi važno zakaj točno? :roll:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Popusti so v osnovi marketinški prijemi.To delajo skoraj vsi,še posebej PSA,Ford...
J1897
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Brera
Kraj: Tolmin

Saj ne moreš verjet, kake bereš na tem forumu... najprej je Giulia predraga, ker so ji (za slovenceljne bogokletno) nastavili ceno v rang "svete" trojice, zdaj pa taistim uporabnikom ni prav, da so ji pri nas namenili konkretne popuste :-k Kaj bi sploh radi?
Če pa se odmaknemo iz naše kokoši, pa lahko vidimo,da je Giulia zaenkrat uspešna.Pred kratkim sem prebral, da je bilo v Italiji septembra prodali več Giulij kot 3jk, A4k in C klas.Primerjali so prodajo limuzinskih različic, ker Giulia v karavanski različici (še) ne obstaja, ravno tako pa še ne obstaja v raznoraznih "štirivratnih verzijah dvovratne verzije štirivratnega modela", ki je tako priljubljen pri "svetih" znamkah. Vira te raziskave se žal ne spomnim, bila je ena italijanska avtomobilistična spletna stran. Če ima kdo voljo do guglanja, jo bo zagotovo našel.

Uspeh v tujini torej zaenkrat je, pri nas pa žal predvidevam, da ga ne bo - vsaj ne odmevnejšega. Kako naj bi ga sploh dosegli, če pa že "ljubiteljem" ni nič prav - kako naj bi uspeli pri vernikih v nemško božanskost?

Pa da ne bo kdo mislil, da zagovarjam slovenskega zastopnika za Alfo - zagotovo bi se moral konkretno izboljšat na vseh področjih, s tem se popolnoma strinjam, je pa res, da ob nekaterih komentarjih dobim občutek, da bi se kar nekaj ljudi pritoževalo, ne glede na kakovost, ceno in hitrosto storitve.
Marchianio
Alfa Member
Alfa Member

Prvi Giuliji že na avto.net!
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

Uf prav žalost kaj ponujata glede na BMWjev ''akcijski'' odgovor:

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... -%20akcija

Bo treba naredit akcijo akcije če bodo hoteli pri nas kaj prodat :?
Zaklenjeno
  • Informacija