AR164TB napisal/-a:1.Je Giulia predraga? NI.
2.Se bo dobro prodajala v Sloveniji? NE.(samo pogledaš na Alfa Romeo SLO forum in vidiš kaj si mislijo kvazi ljubitelji znamke)
3.Jo bom kupil? DA - seveda jo bom ...... razen če sem se zmotil glede 2.točke in se bo zelo dobro prodajala v Sloveniji,kar pa dvomim,ker se Alfa NIKOLI ni.
Kaj to pomeni?
Danes ti pride nasproti 10 avtov,5 od teh je holc,folc,ljudskih vozil.In če bi sedaj na cesti srečeval dnevno po nekaj deset Alf,hvala lepa ,bom zamenjal znamko,npr.za Jaguar ,Maserati....
kljub temu da sem se vozil z Alfami preko 30 let.Alfa je bila vedno nekaj posebnega,sigurno nikoli ni bila avto za ljudske množice,v zadnjih letih ne več,ampak jaz sem vseeno našel zase primeren model.In Alfa ni za vsakogar,sigurno pa ne za Alfasana in njemu podobne,ki vse gledajo skozi prizmo:dobi največ za svoj denar.To velja za Spar,Lidl,Hofer,ne pa za znamko kot je Alfa Romeo.Sramota je ,da vam zdajšnje vodstvo kluba dovoli pisati take poste na forumu LJUBITELJEV znamke Alfa Romeo.Itak imate pa vsi kvazi ljubitelji na forumu,vsakodnevne mokre sanje o BMW-jih in ostalih nemških jajcih ,če jjh ne bi imeli,ne bi vsak dan,cel dan viseli na forumu.
Predraga? Oprema za denar je pri nas nikakva to je žalost. Ekskluziva z halogenskimi lučmi v Super opremi? Sploh ne vem kaj razen boljših prevlek in 17'' litk ta oprema ponuja....
Glede prodaje no comment. Sicer pa ne vem zakaj se jeziš če ste vsaj za Slovenijo vsi istega mnenja, da takole kot je sedaj zastavljeno ne kaže najbolje.
Ekskluziva Alf v Sloveniji pa je res velika. VAG res ni no. Ko se bodo čez tri leta spet na veliko uvažale in jo bodo ljubitelji kupovali po Sconto cenah bo podobno kot je sedaj z starejšimi modeli