No od vseh avtomobilov kar sem jih videl mi je bila Giulia najbolj všeč. Sedež gre res nizko dol, sedi se super, ker sem navajen na manjše avtomobile mi je precej bolj všeč od konkurence ker je tudi tak rahlo utesnjen občutek. Prostora zadaj je solidno, manj kot pri konkurentih ampak so vsi ki sem jih gledal daljši 15-20 cm. Jaz sem visok 180 cm in sem za sabo sedel brez problema, edino višne morda malo manjka. Edino ne razumem zakaj ni sredinskega naslonjala za roko zadaj, to manjka. Presenetila pa me je kavliteta materialov. Trda plasika je samo spodaj na vratih in pa res čisto spodaj pod sredinsko konzolo. Bolje tudi kot Audi, pa ni plastika na Audiju slaba recimo na predalu pred sovoznikom ampak ni pa tistega penastega občutka ko pristisneš nanj kot v Alfi. Audi je bil sicer Basic in s slabšo opremo ampak cena je bila pa zelo blizu, kljub temu, da je imel osnoven motor. Če bi bil pikolovski bi se pri Alfi pritožil nad majhnimi predali v vratih, spet. Skratka ja, izgleda da je Alfi uspelo narediti avto, ki lahko tudi v notranjosti konkurira ostalim v "premium" razredu. Če bi imel "samo" 35k € bi vseeno izbral Passata ali Talismana, ker mi oprema pomeni preveč in za tak denar pričakujem določeno količino opreme. Če pa bi imel 45k € bi vzel Giulio pred Audijem A4 in BMWjem 3 ( najbrž tudi Mercedesom C, ga bom šel še pogledat) ker dobim zame vso potrebno opremo in avto, ki izgleda tako kot se zagre. Razlika med Passatom in Audijem je resnično majhna. Če že hočeš "premium" avto tega razreda izgleda Giulia najbolša izbira trenutno, morda je draga ampak deluje vseeno vredna več glede na Passata kot pa Audi A4.
PS. QV izgleda bolano