Moja sanjska ekstravagantna ljubica GT 3.2 V6

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

Baje da je samo rekla, da na slikah dosti lepše izgleda kot v živo. Tako da naj ji bo, ni ji treba na kavču spat.

* hitro zapre, da žena ne vidi * :mrgreen:
SilverMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147 JTDm 16v TbT
Kraj: Črnomelj

Saj če zhenichki posvečaš vsaj 1/5 cajta ki gre ljubici, potem ne bo noben od vaju na kavču :wink:
(koliko pa ti prespiš v garaži ko zakinkaš med posvečanjem ljubici je pa druga stvar, hehe)
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?f=8&t=36179" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916

Uh, pozornosti imata obe zadosti, samo kaj ko nikdar ni dovolj :P Velja spet seveda za obe... :mrgreen:
mates
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Za hribom

Ej Binji a si dal Perotu za kufe, ker ga posnemas pri tablici :evil:
In odAlfala sta domov
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916

Glede na to, da imam te tablice zdaj že 2 leti, da so bile podobne že na moji prejšnji GTjki, in da sem originalno iz Postojne, mislm, da lahko kvečjemu pero meni plača kak kakav ;)
mates
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Za hribom

Opala. Se opravicujem. Sele stran ali dve nazaj sem opazil te tablice in sem prehitro sklepal.
In odAlfala sta domov
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916

Ni panike ;) Imamo zgleda podoben okus :mrgreen:
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916

Nekaj slik ledene kraljice ;)
WP_20161223_08_49_24_Pro_LI.jpg
WP_20161223_08_49_32_Pro_LI.jpg
Kar se ne vidi pa je, da je bila pri enem dobrem kleparju, ki je končno zrihtal pragove tako, kot morajo biti. Se pravi odbrusil, odrezal, pošvasal, zaščitil zgoraj, spodaj, levo in desno. Zelo zadovoljen 8) Še par slik, kaj se je dol pobralo. Noter v pragovih je pena, ki drži kondenz, rezultat je pa viden na drugi sliki...
pena.jpg
prag.jpg
Na pragovih pa prej 1cm kita, da so zakrili rjo in imeli kam barvat... :evil: Dobro, da še obstajajo dobri kleparji...
Zraven zrihtan še zadnji odbijač. Upam, da bo zdaj žena malo bolj previdna :doubt:
mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

Dobr si tole zrihtal =D> =D> =D> kaj se pa dogaja okoli motorja?

Edit: Odstranjen nepotreben citat ...
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916

Za motor bom probal ob naslednji menjavi dat noter Fuchsa 10w50, pa da vidimo, če bo kaka razlika.
mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

Pa je bulš odkar si zamenjal semering? Kakšno porabo imaš zdaj?
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
didi
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta QV
Kraj: Ljubljana

Binji napisal/-a:Za motor bom probal ob naslednji menjavi dat noter Fuchsa 10w50, pa da vidimo, če bo kaka razlika.
že 10000krat sm ti reku selenia racing 10-60 in je to to...men se zadeva obnese super...in nimam težav z motorjem.

lp,

d
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zakaj bi vlival v motor polsintetiko od Selenie, ki je dvomljive kakovosti, če se dobi PAO sintetiko in celo ester sintetiko za praktično enako ceno. Eno in drugo je od Racinga precej bolj vrhunsko olje.

Pomojem med Fuchs 10W-50 in Mobil 1 5W-50 ne bo neke razlike pri porabi olja, sploh ker sta oba olja kvalitetna; večji učinek pri zmanjševanju porabe bi mogoče dosegel s kvalitetnim 10W-60 oljem (prej omenjena ester sintetika Fuchs Titan Race Pro S se tudi dobi v tej gradaciji, v Sloveniji pa dobiš Motul 8100 X-Power 10W-60, ki je pravi PAO, z dodatkom estrov), na opieoils pa je ponudba tako ali tako ponavadi vrhunska če misliš kupovat tam (Gulf Competition, Millers Nanodrive CFS, Redline - vsi ti so ester sintetika).

Je pa seveda tako, da če je motor preveč dotrajan, mu še tako vrhunsko olje, ne bo zaustavilo pretirane porabe.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
grega983
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia Delta 1.6 turbo
Alfa Romeo 33 1.7 16v Permanent 4
Lancia Thema 2.0 16v turbo LS

Volvo XC90
Kraj: Fram

Sicer je moja delta turbašica a ji motul 10/60 prav dobro dene. Še v spodnjih obratih je opazno višji oljni pritisk, cena za olje pa je za moje pojme tudi sprejemljiva
Vsi kosi, odpadli z mojih krip, so bili s ponosom izdelani v Italiji :)
didi
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta QV
Kraj: Ljubljana

lizard napisal/-a:Zakaj bi vlival v motor polsintetiko od Selenie, ki je dvomljive kakovosti, če se dobi PAO sintetiko in celo ester sintetiko za praktično enako ceno. Eno in drugo je od Racinga precej bolj vrhunsko olje.

Pomojem med Fuchs 10W-50 in Mobil 1 5W-50 ne bo neke razlike pri porabi olja, sploh ker sta oba olja kvalitetna; večji učinek pri zmanjševanju porabe bi mogoče dosegel s kvalitetnim 10W-60 oljem (prej omenjena ester sintetika Fuchs Titan Race Pro S se tudi dobi v tej gradaciji, v Sloveniji pa dobiš Motul 8100 X-Power 10W-60, ki je pravi PAO, z dodatkom estrov), na opieoils pa je ponudba tako ali tako ponavadi vrhunska če misliš kupovat tam (Gulf Competition, Millers Nanodrive CFS, Redline - vsi ti so ester sintetika).

Je pa seveda tako, da če je motor preveč dotrajan, mu še tako vrhunsko olje, ne bo zaustavilo pretirane porabe.
Jst nikoli nisem imel težav z 10-60 Racingom...pa ga vlivam v V6 motorje že cca. 8 let odkar si jih lastim. Tudi prijatelja ki delata na Ferrari servisu v IT sta mi ob nakupu prve svetovala olje Selenio Racing...meni zadeva službi odlično, motor dela b.p., pije ga ne (potrkam na les), in tudi ko ga preganjaš po AC zadeva deluje normlano...pustiš ga par minut laufat in je to to...tako da res ne vidim razloga zakaj nekdo ne bi probal neki. tople vode ne bomo odkril.
Odgovori
  • Informacija