Če je kdo mnenja, da se zapisnik kakorkoli prireja (čeprav mi na pamet ne pade niti en način, kako bi nam to koristilo), ste vsi lepo vabljeni na naslednjo sejo, da v živo vidite, kako potekajo zadeve.
Če rabimo kak dan ali dva da uredimo zapiske ni potrebno že kovati teorij zarote.
Preden nadaljujemo, čeprav smo se tokrat aktivno vključili v debato, se zavedajte da tudi v tej temi veljajo pravila, prispevki ki niso v skladu s pravili , lahko preberete v odpadu. Prosim odgovarjajte le s konstruktivnimi prispevki.
Altmann, se strinjam da bi bilo lepo da bi bil zapisnik na voljo instantno, je pa vseeno razlika med podjetjem in klubom, kjer svoj prosti čas namenjamo za seje, prav tako za zapisnike in vse ostalo. Tukaj prosim da razumeš, da imamo vsi tudi družine in službe, zato žal ne moremo odreagirati tako, kot če bi to delali poklicno, v službenem času in bili za to plačani.
Ni potrebe, da se pocutis ogrozenega, ker nimam nic proti tebi, izrazil sem samo mnenje. Tudi meni se zdi da je vazno, da je fer izvedeno kar je pa iz moje strani bilo.
Ne počutim se ogroženega, vendar moram braniti naša stališča, ki več kot očitno niso jasna uporabnikom. To ti dam prav, najbolj pošteno bi bilo da do nepravilnosti ne bi prišlo, v tem primeru pa nismo imeli veliko možnosti in ta odločitev se je ponudila kot najboljša.