http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... DM%20SPORT.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Pozna kdo slučajno? Bi lahko kdo iz "okolice" šel pogledat?

In koliko ljudi naredi pravilen in kvaliteten chip, da je to bolj pametna rešitev? In vsi ti, ki kupijo avto z namenom da ga takoj čipirajo so bolj pametni kot fabrike?Sicer sem istega mnenja, ampak očitno nekateri to elegantno rešijo s chip tuningom. Verjetno na koncu vseeno pride ceneje?
A čipanje pa ni otročje (kar ne pomeni da ga ne podpiram in se ga ne bi poslužil)? Mislim da je mnogo bolj, kot vzet močnejši avto. Sploh glede na to, da šop €€€€ ni tolikšna težava, če si že TI privošči.Kje piše da mora avto s top opremo met vsaj 250HP?
A mislite da pri 136HP ne gre dovolj? Dela zastoje na cesti?
Grow the fuck up
Vseeno je to še slabša odločitev, jap. Najbolj smešano mi je ko ima 1.9 TDI, 105KM, S-line opremo.lizard napisal/-a:Top oprema in malo konjev ni noben problem; najbolj šibek motor skupaj z najbolj športnim paketom pa je dokaj brezveze...
Nisem nekaj takega povedal tudi jaz. Samo mogoče na malo preveč razburjen način.Ampak, če je kupčeva želja dober/športen izgled in udobnost, nima pa želje po dirkanju oz. preplačanih konjev ....
Res ne vem, v čem je tu problem... Ni pa skladno, se strinjam.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti