Moderator: Tehnika moderatorji

Ponavadi so imeli 1 dizajn sedežev, ki so ga potem samo preobelkli v različne materiale. Sedaj so se pa odločili da bodo raje kopirali nemce in njihovo prodajno strategijo, kjer pač začnejo z nekimi osnovnimi, in ponudijo boljše/druge oblike sedežev za doplačilo. Ampak ti osnovni so že sedaj (vsaj meni) boljši od npr. BMWja 3...Miholl napisal/-a:Ocitno so vsi mal pozabil kaki so blibosnovni zici v 156,gt,145,166... V osnovni izvedbi dalec pred konkurenco, kar se oblike tice

Prijatelj, kateri si lasti BMW 3 coupe, je bil nad osnovnimi sedeži v moji 159-ki zelo navdušen. Praktično jih ni mogel prehvaliti. Le še malce bočnega oprijema bi jim dodal, kar se pa popolnoma strinjam ...Alfa sport napisal/-a:Osnovni sedeži navdušijo ???![]()
Ta je pa bosa.

Hahaha prijatelj, ti pa izraz "veseli december" jemlješ preveč dobesednostuhec napisal/-a:Ker mam Namen kupit jo, nasljednje leto Mogoce, se leto kasnej sigurno
Me Pa zanima Kako Kaj za testno 180 konjsko
Drugo leto mam namem

legenda1979 napisal/-a:Hahaha prijatelj, ti pa izraz "veseli december" jemlješ preveč dobesednostuhec napisal/-a:Ker mam Namen kupit jo, nasljednje leto Mogoce, se leto kasnej sigurno
Me Pa zanima Kako Kaj za testno 180 konjsko
Drugo leto mam namem

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost