Sliko sem malo v photoshopu posvetil, da se bolje vidi...ker je zunaj noc in se slabse vidi.

Tole meni ne izgleda normalno, kolikor vem je sredina tista oziroma malo cez najboljsi nivo.
Moderator: Tehnika moderatorji

Seveda sem aktiven, zato pa je forum narejen, da se pisejo izkusnje, da se vprasa, da se debatira.portos1986 napisal/-a:Lahko je tudi gorivo v olju. Ti b_bay si pa na žalost kar aktiven na forumu, pa komej si kupil avto, ki izgleda relativno ohranjen.

Ocitno bo to. Jaz ga sicer ne voham, kolega pravtako ne. Sem pa sel do öamtc, pa so rekli,da vohajo nafto not.portos1986 napisal/-a: Glavno je pa to kar sm mislil je, da je lahko bencin/dizel v olju, pri kolegu je bilo to.

Te čist razumem, mene vsak zvok, ki se večkrat pojavlja moti in hočem vedet kaj je in popravit, če je kaj narobe. Glih kar sm ga klical in pravi da je bil DPF filter kriv, neki da ni izgorevalo in je nazaj metalo (to je čist laično). On je dal filter odstranit. Je pa to bla Honda Civic 2.2dizel in eno leto večino mestne vožnje.P.S. Se opravicujem, ce sem bil pregrob, mogoce sem razumel tvoj komentar popolnoma narobe. Napet sem, ker so mi eni forumasi rekli, da kompliciram okrog tiste servo pumpe in da ni nic narobe, na koncu se je pa vseeno izkazalo, da olje nekod izteka in da je okrog pumpe vse mastno.

Jaz zal DPF-a nesmem odstraniti, ker v Avstriji je stvar malo strozja in bo tezka. Jaz imam mesano, vozim po mestu, vozim po avtocesti, izven naselja, visoki obrati, nizki obrati...portos1986 napisal/-a:Te čist razumem, mene vsak zvok, ki se večkrat pojavlja moti in hočem vedet kaj je in popravit, če je kaj narobe. Glih kar sm ga klical in pravi da je bil DPF filter kriv, neki da ni izgorevalo in je nazaj metalo (to je čist laično). On je dal filter odstranit. Je pa to bla Honda Civic 2.2dizel in eno leto večino mestne vožnje.P.S. Se opravicujem, ce sem bil pregrob, mogoce sem razumel tvoj komentar popolnoma narobe. Napet sem, ker so mi eni forumasi rekli, da kompliciram okrog tiste servo pumpe in da ni nic narobe, na koncu se je pa vseeno izkazalo, da olje nekod izteka in da je okrog pumpe vse mastno.

Okrog serva to bo urejeno in to ni vec niti tema, edino ce bodo hotli kaj komplicirat okrog garancije, ampak dvomim.Miholl napisal/-a:Sraufa se avto s katerim ni nic narobe. Ok nekaj se dogaja s servotom, ce res zre olje. Xeprav kot razumem ga mas ze nekaj casa pa je bilo olja do sedaj dovolj. Vglavnem dela zaenkrat.
Da oa najdes dizla starega 7-10 let ki ni masten si moras pa tut cestitat. Vsi so mastni. Ce ne pusca olje nimas kej slatat. Ce pusca olje preveris kje. Ce zre olje preveris zakaj. To je to

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov